Agenda

foto Excursie Antwerpen
29.09.17 Excursie Antwerpen

Ook dit jaar gaan we weer op excursie, dit jaar naar Antwerpen. De excursie vindt plaats van vrijdag 29 september tot zaterdag 30 september. Dit jaar gaan we niet alleen lopen en fietsen maar ook varen en ondergronds Antwerpen verkennen! Zorg dus dat je er bij bent...

foto Omgeving & communicatie
14.11.17 Omgeving & communicatie

Dit najaar bezoeken we de Zuidas in Amsterdam. Het gebied is volop in ontwikkeling, op veel verschillende kavels wordt gebouwd. Er komen veel nieuwe kantoren en woningen bij en vanaf volgend jaar start het grote infrastructurele project Zuidasdok. Er ligt veel druk op de bewoners en gebruikers van het gebied en de directe omgeving. Hoe vliegt Zuidas de communicatie met de omgeving aan?  Welke aanpak qua omgevingsmanagement kiezen de verschillende bouwers? Op een middag in het najaar staan we stil bij deze vragen. We krijgen een kijkje in de keuken bij een aantal betrokken partijen in dit gebied.

JAARTHEMA: CONNECT

Ieder jaar kiest het bestuur een nieuw jaarthema. Dit jaar staat in het teken van groei. We willen ons netwerk vergroten evenals onze zichtbaarheid in de markt. We willen nieuwe leden inspireren aan te haken, zeker ook de jonge generatie, en de samenwerking met bedrijven uit de gehele bouwkolom vergroten. Het gekozen jaarthema is dan ook Connect. Doe je mee?!