Bouwnetwerk nieuws

foto Terugblik Citytour Dordrecht
14.07.17 Terugblik Citytour Dordrecht

Op vrijdag 23 juni verzamelde Bouwnetwerk bij het station van Dordrecht. Daar begon om 14u een wandeling door het centrum van deze stad.

foto Groothandelsgebouw & netwerken
14.07.17 Groothandelsgebouw & netwerken

Op donderdag 14 september brengen we een bezoek aan het Groot Handelsgebouw. Een modern bedrijfsverzamelgebouw met een rijke historie.

foto Terugblik Placemaking
23.05.17 Terugblik Placemaking

Stipo helpt gemeentes, bedrijven en bewoners van een plek een fijne plek te maken. In deze workshop Placemaking leerden we over de theorie van de transformatie van anonieme plaatsen naar levendige plekken waar mensen zich thuis voelen.

foto Bouwnetwerk goes Antwerpen!! (29-30 sep)
3.05.17 Bouwnetwerk goes Antwerpen!! (29-30 sep)

Het is bekend...!! De excursie 2017 gaat naar het Vlaamse land, om precies te zijn zullen we de stad Antwerpen bezoeken. Een stad die we allemaal kennen van de culinaire hoogstandjes en prachtige winkels. Echter ook op architectuur gebied heeft deze stad veel te bieden. Dat gaan we uitvinden tijdens deze excursie! Wees er snel bij: het aantal plaatsen is beperkt en inschrijven kan tot 25 mei!

foto Terugblik Clicks en Bricks
31.03.17 Terugblik Clicks en Bricks

Hans van Tellingen, mede-eigenaar van Strabo, heeft tijdens een boeiende prestatie zijn boek “#wat nou einde van de winkels” gepresenteerd. Zijn uitgangspunt is dat zolang er vrouwen zijn, winkels een bestaansrecht hebben.