Agenda

foto De buitenlandexcursie is VERVALLEN
1.10.20 De buitenlandexcursie is VERVALLEN

Zoals ieder jaar hadden we ook voor dit najaar een meerdaagse studiereis gepland. Het coronavirus houdt ons echter tegen. De berichten over versoepeling van de beperkingen worden afgewisseld met hernieuwde lockdowns in Europese steden door opleving van het virus. 

Je aanmelding is komen te vervallen en verwijderd.
Als vervanging organiseren we een Netwerkdag op vrijdag 25 september.

foto Programma Persoonlijke Ontwikkeling
29.10.20 Programma Persoonlijke Ontwikkeling

In verband met het coronavirus is ons Programma Persoonlijke Ontwikkeling helaas nooit opgestart. Dit willen we eind oktober heel graag weer oppakken!

 

foto Provada netwerklunch GEANNULEEERD
3.11.20 Provada netwerklunch GEANNULEEERD

Dit jaar waren we graag present geweest op de Provada, hét event om weer eens bij te praten met de leden uit ons netwerk en nieuwe contacten aan te boren om zo je netwerk uit breiden!

Helaas is de fysieke Provada door de organisatie in verband met Corona omgezet in een online event. Onze netwerklunch komt dus te vervallen. 

foto H2Oooooh, waterbeheer en wonen
24.11.20 H2Oooooh, waterbeheer en wonen

Wij zouden bij deze lezing van Rijkswaterstaat te gast zijn in SHIP, het Sluis Haven Informatie Punt in IJmuiden. In SHIP krijg je een indrukwekkend overzicht van de bouw van ’s werelds grootste zeesluis. In verband met de 1,5m maatregelen zullen wij later bekijken of deze lokatie nog steeds geschikt zal zijn. 

2020

Ook dit jaar hebben we weer een gevarieerd programma samengesteld. Van architectuur en persoonlijke verdieping, via waterbeheer naar gebiedsontwikkeling het komt allemaal aan bod.

Ons netwerk kan verder groeien , de onderlinge contacten worden verstevigd evenals onze zichtbaarheid in de markt. De kracht van ons netwerk zit in de vele interessante ontmoetingen per jaar, altijd ontspannen, van hoog niveau en informatief. 
Nieuwe jonge leden haken aan en de variëteit van bedrijven uit de gehele bouwkolom is groot. Doe je mee?!