Agenda

foto Lustrum event
17.05.19 Lustrum event

Dit jaar staat op verschillende manieren in het teken van ons 7e lustrum, we bestaan alweer 35 jaar! Op vrijdag 17 mei vieren we dit heugelijke moment op een bijzondere locatie; Pampus eiland! Deze dag staat in het teken van netwerken, kennis opdoen en natuurlijk willen we op een feestelijke manier dit lustrum met elkaar vieren. Blok deze datum in je agenda want dit lustrumevenement wil je niet missen!

foto Fietstoer
6.09.19 Fietstoer

De fietstoer is terug en leidt ons langs een aantal van de meest actuele projecten in onze hoofdstad.

foto Binnenland excursie
27.09.19 Binnenland excursie

Dit jaar blijven we in Nederland voor de meerdaagse excursie.

foto Smart Building
8.10.19 Smart Building

Bezoek met rondleiding aan Microsoft kantoor NL the Outlook op Schiphol

foto Mentorprogramma Persoonlijke Ontwikkeling
7.11.19 Mentorprogramma Persoonlijke Ontwikkeling

In maart 2019 is de eerste bijeenkomst van het mentorprogramma van start gegaan. Deze tweede bijeenkomst is alleen toegankelijk voor deelnemers aan de eerste bijeenkomst.

foto Mall of the Netherlands
28.11.19 Mall of the Netherlands

Het winkelcentrum Leidschenhage in Leidschendam wordt volledig herbouwd. Hier komt het grootste winkelcentrum van Nederland.

LUSTRUM!

2019 staat in het teken van het lustrum, dit jaar bestaat Stichting Bouwnetwerk namelijk 35 jaar! We hebben dit jaar weer een heel bijzonder programma samengesteld.

Verder willen we ons netwerk verder vergroten evenals onze zichtbaarheid in de markt. We willen nieuwe leden inspireren aan te haken, zeker ook de jonge generatie en de samenwerking met bedrijven uit de gehele bouwkolom vergroten. Doe je mee?!