Groothandelsgebouw & Brinkgroep

14.09.17

inlooptijd: 14:45
starttijd: 15:00
eindtijd: 20:00

locatie

Brink Groep, Stationsplein 45, 3013 AK Rotterdam

beschrijving

Op donderdag 14 september brengen we een bezoek aan het Groot Handelsgebouw, het grootste bedrijfsverzamelgebouw van Nederland met een rijke historie. Met zo'n 180 huurders is het Groot Handelsgebouw tegenwoordig een kleine stad. Dé ontmoetingsplek voor nationale en internationale ondernemers. Het gebouw voorziet in ruime en flexibele kantoor- en winkelruimtes, uitgebreide diensten en faciliteiten. De ontmoetingsplek dus om te netwerken. Deze keer doen we dat in samenwerking met Brinkgroep. Naast een rondleiding door het gebouw zal Brinkgroep een presentatie verzorgen met als thema “Campussen, meerwaarde of hype”?.  

Brink Management/Advies (onderdeel van Brink Groep) is bijna 20 jaar actief betrokken bij diverse campusontwikkelingen. Denk aan HTC Eindhoven, Brightlands Geleen en Brainport Eindhoven. Vanuit die kennis zoomen we met jullie in op de kenmerken en succesfactoren van een campus. We stippen de volgende onderwerpen aan:

- Campus als concept (Wat ligt aan de basis van een campusontwikkeling)

- Factoren die onlosmakelijk verbonden zijn aan de campusontwikkeling

- De organisatie van een campusontwikkeling

- Evolutie van een campus (van start tot groei, tot vasthouden van de gebruikers)

- Return on investment

In een interactieve sessie delen we met elkaar de ervaringen op gebied van campusontwikkelingen. En na afloop is er uiteraard een borrel.

De rondleiding begint om 15 uur en aansluitend, rond 16.30 uur is de presentatie van Brinkgroep. 

 

AANMELDEN > vorige pagina