Workshop Stratego voor vrouwen

6.03.18

inlooptijd: 15:30
starttijd: 16:00
eindtijd: 20:00

sprekers

Monic Bührs

locatie

SVP architectuur en stedenbouw, Amersfoort

beschrijving

Tijdens deze workshop gaan we in op de spelers in het spel, de spelregels en het speelveld. De deelnemers krijgen inzicht in de verschillende oriëntaties van mannen en vrouwen en de uitwerking daarvan in de manier waarop we in organisaties met elkaar samen werken. Wat zijn de dominante regels van het spel? We gaan in op de verschillende archetypen en de dynamiek tussen persoonlijkheden. Op welke manier kun je de spelers in het spel het beste beïnvloeden en effectief je doelen realiseren?

Monic Bührs laat ons vanuit verschillende invalshoeken werken aan de ontwikkeling van ons vermogen om invloed uit te oefenen in de organisaties waarin wij werken. We gaan aan de gang met het vergroten van ons strategisch vermogen en het ontwikkelen van een persoonlijke visie. We gaan leren hoe we ons krachtig kunnen profileren en positioneren en effectief kunnen  onderhandelen. Zodat we inzicht krijgen in de ongeschreven regels van het politieke spel en een eigen manier vinden om hiermee om te gaan waarbij we uiteraard, gebruik (leren) maken van onze vrouwelijke kwaliteiten.

Monic Bührs  richtte in 1997 met Elisa de Groot In Touch women resource management op, van waaruit zij verschillende  workshops op het gebied van het vergroten van je strategisch vermogen, de ongeschreven regels, archetypische goden en godinnen, profileren, onderhandelen en macht organiseert. Monic is ook mede auteur van de bestseller ‘Stratego voor vrouwen’, ‘Strategisch onderhandelen voor vrouwen’, ‘Sterke mannen Slimme vrouwen’ en ‘Vrouwen bluffen niet’.  Aan het einde van de workshop zijn deze boeken voor een gereduceerd tarief te koop.

AANMELDEN > vorige pagina