Netwerk dag Tilburg

23.09.20

inlooptijd: 09:30
starttijd: 10:00
eindtijd: 16:00

locatie

LocHal, Burgemeester Brokxlaan 1000, Tilburg

beschrijving

We beginnen de netwerkdag met een bezoek aan de LocHal in de Tilburgse Spoorzone. De LocHal is winnaar van de Publieksprijs 2019 die BNA jaarlijks uitreikt voor het gebouw met ‘de meeste maatschappelijke meerwaarde’. In iedere bibliotheek zijn verhalen te vinden, maar de LocHal in Tilburg vertelt zélf een verhaal. Tijdens deze ochtend worden wij meegenomen door dit verhaal. Van de nog steeds voelbare industriële geschiedenis tot de indrukwekkende textiele architectuur. Hoe bundelden vier architectenbureaus hun krachten om van een oude kraanbaan een moderne bibliotheek en huiskamer voor de stad te maken?

In de middag krijgen wij van de gemeente in 3 groepen een rondleiding door en over de interessante ontwikkelingen in de spoorzone die in 2030 gereed moeten zijn. 

Alles wordt in het werk gesteld om een programma te maken in een setting waarin veel contact met elkaar is met een zo klein mogelijk besmettingsrisico. We zullen jullie kort van te voren vragen het triageformulier in te vullen en op de dag zelf ons aan alle geldende corona overheidsmaatregelen houden. 

route beschrijving

route beschrijving

AANMELDEN > vorige pagina