Ambities bestuur 2018

Wij willen het netwerk verder vernieuwen en onze leden inspireren en prikkelen, waardoor meer dynamiek, groei en beweging ontstaat. Wij willen dit de komende jaren doen zonder daarbij onze roots te verliezen. Die roots liggen in een toegankelijk netwerk voor vrouwen waarin alle disciplines uit de bouwwereld zijn vertegenwoordigd. Een netwerk waar we op diverse manieren ervaringen uitwisselen en kennis delen.

Vernieuwen doen we onder andere door meer naar buiten te treden. Daarnaast gaan we samenwerkingsverbanden aan met gerelateerde werkvelden, denk aan netwerken in energie transitie en mobiliteit. We gaan op zoek naar nieuwe, frisse denkers, samenwerkingen en verbindingen. Daarvoor kijken we breder dan alleen de bouwkolom.  

Inspireren en prikkelen doen we ook door ons online-platform verder uit te breiden, mobiel, persoonlijker en interactiever te maken. We willen leden meer betrekken bij onze bijeenkomsten en meer kennis en ervaringen delen. Om die reden zullen we een mentor programma starten: voor en door Bouwnetwerk leden.

Dit jaar staat in het teken van groei en bloei. We willen ons netwerk vergroten evenals onze zichtbaarheid in de markt. We willen nieuwe leden inspireren aan te haken, zeker ook de jonge generatie, en de samenwerking met bedrijven uit de gehele bouwkolom vergroten. 

 

 

Bestuursleden

Nathal Bakker
voorzitter@bouwnetwerk.net / bakker@raad-huis.nl
Voorzitter
aangetreden 27-01-2018

Leonie Bomhof
secretaris@bouwnetwerk.net / leonie@bomhof.net
tel 06-51091889
Secretaris
aangetreden 28-01-2016

Suzanne Groenewold-Stengs
penningmeester@bouwnetwerk.net
Penningmeester
aangetreden 27-01-2018

Stephanie Samson
programma@bouwnetwerk.net
Programma & PR
aangetreden 27-01-2018

Anke Matijssen
communicatie@bouwnetwerk.net / Anke.matijssen@deerns.com
tel 06-16974269
Marketing & PR
aangetreden 28-01-2016

“Ik ben lid van BNW omdat ik er altijd interessante vrouwen ontmoet die affiniteit hebben met de bouw, maar in een andere omgeving opereren dan ik. Het netwerk biedt me gelegenheid op de hoogte te blijven van ontwikkelingen, actuele locaties/projecten te zien en in contact te blijven met het werkveld, zonder dat me dat  - spreekwoordelijk - ‘moeite’ kost. Anders gezegd: BNW combineert het nuttige met het aangename!”

Claartje Rakestraw - Universiteit van Amsterdam