Bouwnetwerk nieuws

foto Bouwnetwerk praat mee: Meer vrouwen in de bouw
25.06.19 Bouwnetwerk praat mee: Meer vrouwen in de bouw

Het aantal vrouwen met een technische opleiding neemt toe, maar anno 2019 zijn vrouwen in de bouwsector nog altijd minder dan wij zouden willen. 

foto Aftrap van het nieuwe jaar
5.02.19 Aftrap van het nieuwe jaar

Een nieuwjaarsborrel in de Bijlmer Bajes met een rondleiding door vroegere cipiers langs volgeschreven celdeuren, isolatiecellen, ontsnappingspogingen en Amsterdamse humor. 

foto Nieuwjaar in de bajes
1.02.19 Nieuwjaar in de bajes

De nieuwjaarsbijeenkomst van Bouwnetwerk vond dit jaar plaats in de oude Bijlmer Bajes, een bijzondere locatie!

Na ontvangst werden we rondgeleid door de vroegere cipiers met spannende verhalen waarna wij gastvrij werden ontvangen door de crew van A Beautiful Mess dat gerund wordt door vluchtelingen. Fleur Bakker, de drijvende kracht achter the Refugee Company, vertelde ons over dit mooie initiatief waarin vluchtelingen de mogelijkheid krijgen hun kennis en vaardigheid toe te passen in dit bijzondere restaurant en de verschillende ateliers.

foto LUSTRUMBOEK: DRAAG JE STEENTJE BIJ!
18.12.18 LUSTRUMBOEK: DRAAG JE STEENTJE BIJ!

Meer over ‘bouwvrouwen’. Dit is de insteek van ons Lustrumboek. Een boek dat terugblikt en vooruitkijkt en tevens dient als handboek voor alle ‘bouwvrouwen’, de bouwbranche en natuurlijk voor jou als lid. Gevuld met handige tips, leuke feiten, interviews, quotes, mooie verhalen en projecten.

foto Terugblik Tweede Kamer
16.12.18 Terugblik Tweede Kamer

Ons lid Janneke Wierikx is werkzaam voor het CDA in de 2e Kamer en heeft Bouwnetwerk uitgenodigd om een bezoek te komen brengen. Met een ingrijpende renovatie van het 2e kamer gebouw in het vooruitzicht heeft Bouwnetwerk deze kans gegrepen en zijn we naar Den Haag gekomen.