Bouwnetwerk nieuws

foto Terugblik Smart Cities
26.06.18 Terugblik Smart Cities

De bijeenkomst Smart Cities vond plaats rond het stationsgebied in Utrecht. Dit gebied ondergaat een transformatie om het toenemend aantal passagiers en bezoekers aan te kunnen en om de leefbaarheid, veiligheid en duurzaamheid te verbeteren.

foto Terugblik: psychologie van wayfinding
30.04.18 Terugblik: psychologie van wayfinding

Fenne Roefs van Mijksenaar heeft ons meegenomen in de psychologie van Wayfinding. Aan de hand van een presentatie, voorzien van onderbouwende filmpjes, ging zij in op de theorie en praktijk van het bedenken en toepassen van wayfinding in gebouwen en gebieden.

foto Terugblik Stratego voor Vrouwen
28.03.18 Terugblik Stratego voor Vrouwen

Op 6 maart waren we te gast bij SVP Architectuur en Stedenbouw, waar ons lid Marjon Mors één van de directeuren is. Hier werd door Monic Bührs van In Touch Women Resource Management de workshop Stratego voor Vrouwen gegeven.  

foto Agendaverzoeken en afmelden
27.01.18 Agendaverzoeken en afmelden

Om het jullie zo makkelijk mogelijk te maken ontvangen jullie agendaverzoeken van alle bijeenkomsten. Deze vind je als bijlagen in je mailbox bij deze nieuwsbrief.

 

foto Terugblik Omgeving en Communicatie
14.11.17 Terugblik Omgeving en Communicatie

Op 14 november jongstleden waren wij te gast op de Zuidas om dieper in te gaan op het bouwen in een omgeving waar veel mensen wonen en werken.