Verslag event: THE NEXT STEP: Workshop op Provada

9.06.16

In januari van dit jaar heeft het bestuur van Bouwnetwerk aangegeven een volgende stap te willen zetten. We willen Bouwnetwerk in de spotlights zetten en dat betekent dat je naar buiten moet treden, met elkaar. Om vernieuwing en verbinding aan te gaan. En dat hebben we gisteren gedaan! Op Provada heeft Bouwnetwerk in samenwerking met Eefje Jonker van Business Model Inc. een interactieve workshop gegeven in Provada Arena. Een spannend moment voor iedereen maar wat waren we verrast en blij met de enorme opkomst! 

Velen hadden introducees meegenomen, vrouwen en mannen, en de reacties na afloop waren heel positief. Het heeft zelfs al meerdere nieuwe leden opgeleverd! 

Dank aan alle leden die aanwezig waren en speciale dank aan Dorothee Pape want na afloop konden we onder het genot van een drankje en een hapje napraten op de stand van Vorm. Zoals gezegd zijn wij positief verrast en gaan we evalueren of we dit vaker moeten doen en horen graag jouw mening! Laat het ons weten via secretaris@bouwnetwerk.net.