Verslag event: Nieuwjaarsbijeenkomst 27 januari

27.01.17

 

Op 27 januari j.l. was de nieuwjaarsborrel in de Snorfabriek in Utrecht. Erg leuk om zoveel leden weer bij elkaar te zien! Traditiegetrouw presenteerde we het nieuwe jaarprogramma.

Het jaarprogramma is terug te zien op de homepage. Dit jaar willen we ons met name richten op het vergroten van ons netwerk zodat nog meer dames zich aansluiten bij ons netwerk. Een uitdaging voor ons allemaal, waar we graag de schouders onderzetten. Nieuw was ook dat de aanwezigen de bestemming van de fietsexcursie konden kiezen; Delft of Dordrecht. Met een klein verschil is gekozen voor Dordrecht.

Onze gastspreker was Thessa Fonds van Missing Link. Ze had een boeiend verhaal over de wijze waarop historische waarde van plekken weer wordt verbonden met het heden. Inmiddels is Thessa ook lid geworden van Bouwnetwerk dus mocht je haar nog eens willen spreken dan gaat dat vast snel lukken.

Ook hebben we afscheid genomen van Hester Wessels. Zij is voor een termijn van 3 jaar penningmeester geweest. Via deze weg willen we haar nogmaals danken voor haar inzet en actieve bijdrage. Ze is opgevolgd door Nathal Bakker van Raad-Huis makelaardij.

Wij kijken weer met veel plezier terug op deze bijeenkomst, een mooie start van een nieuw bouwnetwerkjaar!