Verslag event: Nieuwjaarsbijeenkomst, 25 januari 2018

25.01.18

In Bleyenberg in het centrum van Den Haag, vond op 25 januari de Nieuwjaarsbijeenkomst plaats. Ad Dekkers, directeur Bureau Binnenstad, hield een boeiend verhaal over de ontwikkeling van de binnenstad van Den Haag met een terugblik op de laatste 20 jaar en een vooruitblik op de plannen voor de komende jaren.
Daarna is het programma voor 2018 gepresenteerd, dat jullie inmiddels kunnen terugvinden op de website.
Het mentorprogramma en de resultaten van de enquête werden gepresenteerd door Nathal en Stephanie. Uit de enquête bleek in ieder geval dat er behoefte lijkt aan een mentorprogramma. Nathal en Stephanie gaan dit verder ontwikkelen, binnenkort krijgen alle leden via mail hier meer over te horen.
Daarna was het tijd voor de bestuurswissel: onder mooie woorden en dankzegging zijn Hildegard en Anneke afgetreden en zijn Suzanne en Stephanie voorgesteld als de nieuwe bestuursleden en vullen respectievelijk de functies penningmeester en programma & PR in. Nathal heeft het penningmeesterschap ingewisseld voor de functie van voorzitter.

Na een proost op het nieuwe jaar was er een gezellige borrel met heerlijk eten.

Hieronder het filmpje met een impressie van de bijeenkomsten van 2017, dat gisteren tijdens de borrel is getoond. Foto's van de bijeenkomst volgen!