Verslag event: Nieuwjaarsbijeenkomst

23.01.20

Op een inspirerende locatie hebben we het nieuwe jaar ingeluid. In de Westerkerk Utrecht is een voor Nederland nieuw concept van short stay overnachtingen werkelijkheid geworden.  1 tot 2 persoons cabines en gecomprimeerde hotelkamers zonder dat er aan comfort ingeboet wordt gecombineerd met een levendig restaurant en lounge waar een paar keer per week vrij toegankelijke culturele evenementen worden georganiseerd. Robin Hagedoorn, eigenaar van BUNK, nam ons mee in de logistieke en ontwerp gedachten die vooraf gingen aan de realisatie.
Eenmaal terug van de rondleiding werd tijdens de borrel het jaarprogramma 2020 onthuld. Gevarieerd, inspirerend en voor elk wat wils.

We hebben afscheid genomen van onze bestuursleden Suzanne Groenewold, secretaris, en Birgit Hopff, penningmeester en hun respectievelijke vervangsters Astrid en Sarah Caris welkom geheten in het bestuur.

De catering was origineel en smakelijk maar helaas iets aan de trage kant, wat bijna onvermijdelijk leek gezien de aandacht die aan iedere bowl besteed werd.
Alles bij elkaar een zeer geslaagde avond en een goede aftrap voor 2020!