Indien dit bericht niet goed zichtbaar is, klik dan hier.
Bouwnetwerkbeeldmerk
WE GAAN WEER VAN START! januari 2019
hoofdfoto

Dank je wel Maartje !

Namens alle leden willen we Maartje Brand bedanken voor alle mooie foto's die zij ook in 2018 weer voor ons gemaakt heeft! 

Hierbij alvast een digitaal bloemetje, de offline versie is onderweg...

Zakelijk Flirten, 7 maart

Herken jij ook gedrag bij jezelf dat je niet vooruit helpt maar juist lijkt te beperken en zou je dat graag willen leren ombuigen?

Heb jij ook zin in een workshop waarbij je hier op een ontspannen manier naar leert kijken? Met de positieve energie die vrijkomt gaat het je lukken zowel zakelijk als privé meer onbevangen contact te maken. 

Mentorprogramma, 26 maart

Mentor en mentee ontmoeten elkaar vanuit ons eigen netwerk. 

Vorig jaar is gebleken dat de koppels veelal mentor én mentee van elkaar waren. Van iedereen valt iets te leren. Hoe word ik een betere ondernemer? Hoe vind ik een goede balans thuis/werk? Breng mee waar je goed in bent en krijg nieuwe inspiratie om onderbelichte delen van jezelf verder te ontwikkelen. 

 

Aftrap van het nieuwe jaar

Een nieuwjaarsborrel in de Bijlmer Bajes met een rondleiding door vroegere cipiers langs volgeschreven celdeuren, isolatiecellen, ontsnappingspogingen en Amsterdamse humor. 

De crew van A Beautiful Mess liep af en aan met geurende en verrassende hapjes terwijl Anneke Jongerius en Maartje Brand ons inwijdden in de gebiedsontwikkelingplannen van de nieuwe Bajeswijk.
En dankzij de wervende jaarprogramma film weten we dat we elkaar dit jaar veel gaan zien bij wederom zeer interessante gelegenheden. Tot dan!

Agenda 2019

Eind vorige maand zijn de nieuwe activiteiten van 2019 op de website geplaatst en OPEN VOOR INSCHRIJVING. 

Ben er op tijd bij want sommige activiteiten lopen al aardig vol! Gebiedsontwikkeling, IT-bouwen, fietsen, persoonlijke ontwikkeling, de grootste mall van Nederland, een bijna 1000 jaar oude stad en FEEST. Het komt allemaal voorbij.
Met behulp van de links in de onlangs verstuurde Save-the-Dates-mail kun je de data meteen in je agenda zetten! LET OP: je moet je los hiervan nog wel op de website aanmelden voor het betreffende event!

Bestuurswisseling

Nadat zij zich jaren bestuurlijk hebben ingezet voor ons netwerk hebben Leonie Bomhof (secretaris) en Anke Matijssen (communicatie) hun stokjes overgedragen. 

Birgit Hopff neemt de financiën over van Suzanne Groenewold die op haar beurt doorschuift naar het secretariaat. Katinka Fick volgt Anke op. Heel veel dank Leonie en Anke voor al jullie werk!

 
 

CONTACT
secretaris@bouwnetwerk.net

  Linkedinlogo

WWW.BOUWNETWERK.NET