Indien dit bericht niet goed zichtbaar is, klik dan hier.
Bouwnetwerkbeeldmerk
NIEUWSBRIEF APRIL 2019 maart 2019
hoofdfoto
 

Kom 16 april naar Veldacademie, Rotterdam

Deze middag gaan we naar Veldacademie, Rotterdam en krijgen presentaties over Wijk van de toekomst Reyeroord. 

Veldacademie is een onderzoekswerkplaats voor stedelijke ontwikkeling dat door middel van intensieve interactie met bewoners, ondernemers en professionals werkt aan duurzame oplossingen voor de opgaven in het gebied. 
Na een inleidende presentatie over het concept van Veldacademie en een presentatie van Andrea Fitskie over de wijk Reyenoord worden we uitgenodigd voor een discussie over het onderwerp. 2 studenten laten ons vervolgens hun pitches over het project horen.

Ter afsluiting wordt er geborreld bij Paviljoen aan het water. 

 

Lustrum! 17 mei Vergeet niet te komen!

Dit jaar staat op verschillende manieren in het teken van ons 7e lustrum, we bestaan alweer 35 jaar! Op vrijdag 17 mei vieren we dit heugelijke moment op een bijzondere locatie; Pampus eiland!  Dit is de perfecte aanleiding om jullie op Pampus te trakteren op de workshop 'Als je begrijpt wat ik bedoel'. oftewel laat je communicatie niet voor Pampus liggen. 

Wanneer je een mail tikt, een stuk voor LinkedIn schrijft of er een appje uitgooit ben je vooral bezig met wat je zelf wil vertellen. Maar heb je ooit vanuit de perceptie van de ontvanger gekeken?
Karen Kroonstuiver laat ons o.a. zien dat je maar één argument nodig hebt om je punt te maken of waarom leestekens anno 2019 anders werken. Geef je op!

Na de workshop is het tijd voor netwerken, borrelen en BBQen en varen we om half 9 terug naar de wal. NB in noodgevallen kun je altijd met spoed naar de wal worden gebracht.

 

Zakelijk Flirten hoe doe je dat?

Zakelijk flirten. Hoe doe je dat? Met zelfvertrouwen maar niet arrogant, onbevangen en tegelijkertijd kundig, die precies goede handdruk, geen dooie vis en geen bankschroef (we hebben hem inmiddels de Bouwnetwerkhanddruk genoemd).

Saskia Paulissen heeft ons in een wervelende workshop aan het werk gezet en ons onder andere geleerd dat je voeten je meest communicatieve lichaamsdelen zijn. Probeer het maar eens uit, met gehaaste stap binnenstuiven of met kalme tred. Je voeten gericht naar je gesprekspartner of alvast lichtjes naar de uitgang..
De netwerkborrel hierna was een makkie dat spreekt voor zich. Met dank aan Neuf & Associates voor de gastvrijheid.

 

Nieuwe leden 1e kwartaal 2019

Dit eerste kwartaal hebben we een aantal nieuwe leden welkom kunnen heten.

Annieta Alblas -- adviseur aanbesteden specificeren en contracteren bij OPPS
Sara Caris -- (retail interieur) architect bij Studio Caris
Joyce van Tellingen -- adviseur Risicomanagement bij Ingenieursbureau Gemeente Amsterdam
Riette Laanbroek -- manager,consultant bij Laanbroek Schoeman adviseurs 

Op het Prikbord op de site krijgen de nieuwe leden de gelegenheid zich nader voor te stellen.

 

Dieetwensen aangeven!

Sinds vorige maand is de optie dieetwensen toegevoegd aan het aanmeldformulier voor de bijeenkomsten.

Wanneer mogelijk zullen wij hier rekening mee houden met de catering. Mocht je je al ingeschreven hebben voor komende bijeenkomsten en specifieke dieetwensen hebben, geef dit dan alsnog aan via de site. 
Ga naar de betreffende bijeenkomst, klik op AFMELDEN en dan op WIJZIGEN. Klik op de dieetoptie van je keuze.

 

Delen via LinkedIn

Even voor elke nieuwe bijeenkomst wordt het informatie filmpje gepost op onze Bouwnetwerkgroep LinkedIn. Wil je dit vervolgens met jouw eigen netwerk delen? Zo bereiken we ook potentieel nieuwe leden en bouwen we naamsbekendheid op.

Wanneer je het filmpje deelt vragen we je hierbij actief vrouwen werkzaam in de bouwkolom uit te nodigen om zich via jou of de site www.bouwnetwerk.net aan te melden als introducée voor de betreffende bijeenkomst. Onze bijeenkomsten zijn té interessant om alleen voor onszelf te houden!

 

SPAM !?

Helaas blijken onze mails soms niet door het spamfilter te komen. Heb je je opgegeven voor een bijeenkomst of excursie en hoor je daarna niets meer van ons check ajb je spambox!

Je kunt het volgende doen om te voorkomen dat onze mails in je spam komen:
- neem de @bouwnetwerk.net mailadressen op in je eigen adressenbestand
- geef de ontvangen mail aan als veilig

 

Vrolijk Pasen

Last but not least; gezellige Paasdagen gewenst!

 
 

CONTACT
secretaris@bouwnetwerk.net

  Linkedinlogo

WWW.BOUWNETWERK.NET