Indien dit bericht niet goed zichtbaar is, klik dan hier.
Bouwnetwerkbeeldmerk
BIJNA LUSTRUMFEEST! mei 2019
hoofdfoto
 

Over een paar dagen Lustrumfeest!

Over een paar dagen is het zover, lustrumfeest op Pampus eiland om te vieren dat we 35 jaar bestaan!  

Velen hebben zich al opgegeven en terecht want het belooft weer Bouwnetwerkwaardig goed te worden. Een interessante workshop, schitterende lokatie, prachtig lustrumboek met talloze interessante interviews, vele netwerkleden waarmee het altijd goed vertoeven is en zoals het er nu uitziet ook nog eens mooi weer.

 

Aanmelden Binnenland excursie is geopend!

De aanmelding voor de binnenland excursie naar Zwolle is geopend! 

De uitnodiging van de excursie commissie is verstuurd en de kosten zijn bekend. Zodra jouw bijdrage van 250 euro op rekeningnummer NL78 INGB 0005 965 668 tnv Stichting Bouwnetwerk ontvangen is (je kunt je dus niet via de site opgeven!) kom je op de lijst van deelnemers terecht. Vergeet niet je naam en excursie 2019 te vermelden. Er is plaats voor 30 personen en daarvan zijn er inmiddels al flink wat van vergeven. Deelname wordt bepaald naar volgorde van binnenkomst van de betaling. 

 

Bezoek aan veldacademie Rotterdam

Op 16 april waren wij te gast bij Veldacademie te Rotterdam.

Een bedrijf dat op het grensvlak marktpartij-onderzoek/ onderwijs en overheid acteert. Zij genereren oplossingen voor sociale (ruimtelijke) vraagstukken op lokaal gebied waardoor de overheid handvatten heeft voor het vormen van eigen beleid, studenten worden begeleid in oplossen van “echte actuele vraagstukken” en bewoners worden betrokken en gehoord. 
Directeuren Ruth Höppner en Otto Trienekens hebben de werkwijze en bijzondere geschiedenis van het kantoor gepresenteerd. Twee studenten hebben inzage gegeven in hun afstudeeropgave en voldoende feedback ontvangen van onze leden tijdens een interactieve sessie. 
Andrea Fitskie, medewerker Veldacademie, heeft gezorgd voor het programma en ons rondgeleid door het gebouw. Aansluitend was er een borrel met Turkse versnapering en prachtig uitzicht op de Maas.

 

Nieuwe leden 2e kwartaal 2019

We hebben weer een aantal nieuwe leden!

Josje Hoekveld -- projectontwikkelaar bij AM
Monice Janson -- typografisch ontwerper bij Monice Janson

Op het Prikbord op de site krijgen nieuwe leden de gelegenheid zich nader voor te stellen.

 
 

CONTACT
secretaris@bouwnetwerk.net

  Linkedinlogo

WWW.BOUWNETWERK.NET