Indien dit bericht niet goed zichtbaar is, klik dan hier.
Bouwnetwerkbeeldmerk
BNW NIEUWSBRIEF augustus 2019
hoofdfoto

Fijne vakantie gehad?

Fijne vakantie gehad iedereen? En weer zin in het nazomerse Bouwnetwerk programma?

Wij in ieder geval wel en we kijken ernaar uit je weer te zien in Amsterdam, Zwolle, Schiphol of de grootste Mall van Nederland, tot dan!

Fietstoer Amsterdam, 6 september

Op 6 september fietsen we langs nieuwe ontwikkelingen in Amsterdam Zuid.

Startend bij het Goede Doelen Gebouw komen we langs verschillende lokaties in ontwikkeling naar Haut in het Amstelkwartier. Na een korte uitleg fietsen we door naar Zuidpark waar we rondgeleid worden over het urban farming dak (3000 m2 moestuin en groen) waar we onder het genot van een borrel met hap door Prof. Andy van den Dobbelsteen bijgepraat zullen worden over duurzaamheid en Amsterdam..  

Dat het een boeiende middag wordt staat vast. De fietstoer zit inmiddels vol.  

Smart Building, 8 oktober

Bezoek met rondleiding door Microsoft hoofdkantoor.

Microsoft transformeert haar kantoor The Outlook op Schiphol tot smart building, gericht op de meest optimale user experience. Een gebouw dat “vertelt wat voor jou de fijnste plek is om te werken, en waar je die plek vindt. En een gebouw dat de klant waarmee jij ’s middags een afspraak hebt geheel autonoom ontvangt, middels een virtual lobby experience”, aldus Microsoft.

Ons boek

Iedereen die bij de lustrumviering op Pampus aanwezig was weet het al; het net uitgebrachte Bouwnetwerkboek is prachtig! 

Een must-have! Schitterend vormgegeven en het lezen waard door de talloze interessante interviews.
Complimenten aan de lustrumcommissie die deze mijlpaal heeft aangegrepen om een boek samen te stellen waarin zoveel vooraanstaande bouwvrouwen hun verhaal doen. 

Was je verhinderd op 17 mei dan ligt er nog een exemplaar op je te wachten (plus als je wil een extra exemplaar om uit te delen). Tijdens de fietstoer op 6 september of bij de excursie naar Zwolle eind september zullen we een aantal exemplaren bij ons hebben. 

2020, wat gaan we doen?

Weet jij van een bijzonder project, onderwerp, gebied,of gebouw? Ken je interessante sprekers en leuke locaties?

Op 12 september zal het bestuur zich weer buigen over het programma voor volgend jaar. Laat ons jouw idee weten via voorzitter@bouwnetwerk.net

Ons prikbord

Vergeet niet dat wij op de site een prikbord hebben dat je te allen tijde kunt gebruiken voor een bericht aan alle leden. 

Ben je nieuw lid, dan kun je je hier voorstellen. Weet je van een interessante vacature? Zet m erop. Zoek je een paar geinteresseerden om samen met je naar een lezing te gaan? Gooi het in het netwerk!

Zijn er nieuwe berichten op het prikbord dan ontvangt het hele netwerk daar binnen een week een mail van. Een mooie kans om contact  te leggen.

 
 

CONTACT
secretaris@bouwnetwerk.net

  Linkedinlogo

WWW.BOUWNETWERK.NET