Indien dit bericht niet goed zichtbaar is, klik dan hier.
Bouwnetwerkbeeldmerk
BNW NIEUWSBRIEF september 2019
hoofdfoto

Binnenlandexcursie naar Zwolle

Dit jaar voert de binnenland excursie ons naar Zwolle de bijna 1000 jaar oude Hansestad.

In de Elsevier is te lezen dat Zwolle, na Amsterdam, de beste binnenstad van Nederland heeft. En tijdens deze excursie worden we door onze eigen Bouwnetwerkleden rondgeleid langs oude en nieuwe projecten.

De excursie is vol! Je kunt je dus niet meer opgeven.

terugblik Fietstoer Amsterdam

De fietstoer had dit jaar als thema duurzaamheid en van duurzaam bouwen weten ze tegenwoordig in Amsterdam een boel.

Zo mochten we opnieuw naar het Goede Doelen gebouw nu het opgeleverd is en konden daar horen over de BREEAM kwalificatie en hoe deze bereikt is. Naast een prachtig (en effectief) ‘bladerendak’ is er een binnen- en buitentuin met wormenhotel, kruidentuin en inlandse planten. 
Onze volgende stop was NHOW, lees verder..

Smart Building, 8 oktober

Bezoek met rondleiding door Microsoft hoofdkantoor.

Microsoft transformeert haar kantoor The Outlook op Schiphol tot smart building, gericht op de meest optimale user experience. Een gebouw dat “vertelt wat voor jou de fijnste plek is om te werken, en waar je die plek vindt. En een gebouw dat de klant waarmee jij ’s middags een afspraak hebt geheel autonoom ontvangt, middels een virtual lobby experience”, aldus Microsoft.

Veiligheidsschoenen

Heb je je aangemeld voor de bijeenkomst op 28 November naar de Mall of the Netherlands? Voor de rondleiding over het bouwterrein zijn veiligheidsschoenen verplicht.

Er zijn ter plaatse schoenen aanwezig maar niet genoeg voor de grootte van onze groep die enkel uit vrouwen bestaat. Zou je op de site bij je aanmelding willen aangeven of je zelf dergelijke schoenen hebt ajb?
Dit doe je door in te loggen en naar de betreffende bijeenkomst te gaan. Hier klik je op AFMELDEN en vervolgens op WIJZIGEN. Hier kun je de schoenenvraag beantwoorden. DANK!

mentorbijeenkomst 7 november

Op 7 november vindt de tweede mentorbijeenkomst plaats. De 10, in maart, gevormde koppels hebben het afgelopen half jaar een paar keer onderling met elkaar afgesproken en na de door een professional geleide workshop persoonlijke ontwikkeling, zullen we horen wat ieder voor elkaar heeft kunnen betekenen. 

Marketing hulp gezocht

Hoe worden we meer zichtbaar voor onze doelgroep? Wat kunnen we in het veld betekenen als netwerk?

We willen
- ons beter naar buiten toe profileren als netwerkorganisatie
- onze eigen leden profileren en een platform geven
- mee helpen de positie van de vrouw in de branche te verbeteren
- dat onze leden een rolmodel zijn voor volgende generatie in de branche

Meld je aan bij Katinka communicatie@bouwnetwerk.net

Afmelden?? Altijd ZELF via de site

Blijk je je opgegeven te hebben voor een bijeenkomst waar je uiteindelijk toch niet bij kunt zijn? Meld je dan ajb zelf via de site af.

Afmelden is alleen mogelijk door ZELF via de site in te loggen, naar de betreffende bijeenkomst te gaan en je via de AFMELD knop af te melden. Dit is de enige manier waarop automatisch de eerste op de wachtlijst voor deelname geactiveerd wordt.

 
 

CONTACT
secretaris@bouwnetwerk.net

  Linkedinlogo

WWW.BOUWNETWERK.NET