Indien dit bericht niet goed zichtbaar is, klik dan hier.
Bouwnetwerkbeeldmerk
BNW NIEUWSBRIEF november 2019
hoofdfoto

Mall of the Netherlands, 28 November

Eind deze maand brengen we een bezoek aan Mall of the Netherlands in Leidschendam. Van een standaard winkelcentrum wordt de lokatie omgetoverd tot een volledige 'winkelervaring', naar ontwerp van Roberto Meyer van MVSA. Er komen liefst 280 units voor winkels en horecagelegenheden, een bioscoop met tien zalen en 4.000 parkeerplaatsen.

Wij zullen een presentatie en rondleiding krijgen van Unibail-Rodamco, eigenaar van het complex.

Let op: Tijdens de rondleiding over het bouwterrein zijn veiligheidsschoenen verplicht. Heb je deze zelf, neem ze ajb mee!

Prinses Maxima Fonds

Eigenaar van Mall of the Netherlands, Unibail-Rodamco, is onlangs een samenwerking aangegaan met het Prinses Maxima Fonds en zij vragen alle bezoekers van de bouwplaats om een vrijwillige bijdrage aan deze samenwerking.

De bijdrage gaat voor de volle 100% naar dit mooie initiatief. 

Veiligheidsschoenen

Heb je je aangemeld voor de bijeenkomst op 28 November naar de Mall of the Netherlands? Voor de rondleiding over het bouwterrein zijn veiligheidsschoenen verplicht.

Er zijn ter plaatse schoenen aanwezig maar niet genoeg voor de grootte van onze groep die enkel uit vrouwen bestaat. Zou je op de site bij je aanmelding willen aangeven of je zelf dergelijke schoenen hebt ajb?
Dit doe je door in te loggen en naar de betreffende bijeenkomst te gaan. Hier klik je op AFMELDEN en vervolgens op WIJZIGEN. Hier kun je de schoenenvraag beantwoorden. DANK!

mentorbijeenkomst 7 november

Op 7 november vindt de tweede mentorbijeenkomst plaats. De 10, in maart, gevormde koppels hebben het afgelopen half jaar een paar keer onderling met elkaar afgesproken en na de door een professional geleide workshop persoonlijke ontwikkeling, zullen we horen wat ieder voor elkaar heeft kunnen betekenen. 

NIEUWJAAR: Save the date!

Save the date! In Januari toasten wij met elkaar op weer een nieuw jaarprogramma.

Ons netwerk is in beweging. Op 23 januari 2020 geven wij jullie antwoord op de vragen Waar, Wat en Hoe tijdens ons nieuwjaarsdiner. In Utrecht deze keer.

Terugblik Smart Building

Deze middag kregen we twee enthousiaste presentaties van Michelle Samson over Schiphol en duurzaamheid en van Stephanie Doljé, werkzaam bij bGrid over de mogelijkheden van een Smart Building. 

De rondleiding door smart buildling Outlook, hoofdkantoor van Microsoft liet ons zien dat met behulp van talloze Nodes (sensoren) inzicht kan worden verkregen in CO2 concentraties, lichtintensiteit, temperatuur, bezettingsgraad etc.

Het uitgebreide verslag en de foto's van deze bijeenkomst zijn op de website te vinden onder het kopje Programma ->terugblik events. 

Terugblik excursie Zwolle

Zwolle in beweging was het toepasselijke thema dat aan deze excursie was meegegeven.

En dat hebben we inderdaad gezien. De stad is volop in ontwikkeling en houdt bij alle stedenbouwkundige plannen scherp de menselijke maat in het oog. Twee dagen een informatief en gevarieerd programma en zoals altijd daarnaast mooie gesprekken waarin we elkaar weer beter hebben leren kennen.
Op onze site zijn na inloggen onder het kopje Agenda->terugblik events het uitgebreide verslag en alle foto's te zien.

Bouw app

Ken je de Bouw app al?

Via deze app zijn de vorderingen van bouwprojecten te volgen. Zo kun je de vorderingen volgen van projecten waar we net naar toe zijn geweest of bijna naartoe gaan. Zoals the Mall of the Netherlands, onze bijeenkomst van 28 november as. De app is beschikbaar voor Apple en Android.

 
 

CONTACT
secretaris@bouwnetwerk.net

  Linkedinlogo

WWW.BOUWNETWERK.NET