Indien dit bericht niet goed zichtbaar is, klik dan hier.
Bouwnetwerkbeeldmerk
FIJNE FEESTDAGEN EN EEN GOED 2020 GEWENST december 2019
hoofdfoto

Nieuwjaar diner 2020

23 Januari 2020 vieren we de start van een nieuw Bouwnetwerk jaar met ons traditionele diner, deze keer in Bunk Hotel Utrecht.
De oude Westerkerk in hartje Utrecht is omgetoverd tot hotel volgens hip innovatief concept. Zoals ze zelf aangeven, Bunk haalt de 'S' uit hostel.

Verkiezing Top50 Bouwvrouwen 2020

Ook dit jaar stelt Cobouw de Top50 Bouwvrouwen samen en Bouwnetwerk wil jullie graag stimuleren om op deze lijst terecht te komen en jullie zichtbaar te maken! Ken of ben jij een vrouw die duurzaamheid hoog in het vaandel heeft? Die jouw bedrijf diverser heeft gemaakt? Die hét verschil maakt? En een echt voorbeeld is voor de sector? Meld jezelf of haar dan nu aan! 

Dit jaar is er een award voor de Bouwvrouw van het Jaar en een award voor het Talent van het Jaar. Vanuit Bouwnetwerk zal onze voorzitter Nathal Bakker deelnemen in de jury zodat de zichtbaarheid van Bouwnetwerk en jou als lid groter wordt! Bouwnetwerk zal echter niemand nomineren, dat moeten jullie zelf doen!

Lees meer: Cobouw-zoekt-bouwvrouw-van-het-jaar-2020

Meld je aan: Aanmelding Top50 Bouwvrouwen 2020

Terugblik Mall of the Netherlands

Eind november waren wij te gast bij Unibail-Rodamco, eigenaar van Mall of the Netherlands te Leidschendam.

Een doorsnee Nederlands winkelcentrum wordt omgetoverd tot grootse én de grootste Mall van het land. 7 meter hoge façades voor de winkels, ruime wandelcorridors met een overvloed aan daglicht en naast de grote winkelketens plaats voor 'local heros'. Het wordt een overall beleving van winkelen, eten en vertier.
Indrukwekkend en ongekend in Nederland!

 

Fijne feestdagen!

Namens het hele bestuur fijne feestdagen en een goed 2020 gewenst!

 
 

CONTACT
secretaris@bouwnetwerk.net

  Linkedinlogo

WWW.BOUWNETWERK.NET