Indien dit bericht niet goed zichtbaar is, klik dan hier.
Bouwnetwerkbeeldmerk
TUSSENDOOR februari 2020
hoofdfoto

Er zijn nog plaatsen!

Het enthousiasme voor het Programma Persoonlijke Ontwikkeling dat op 24 maart start was in eerste instantie groot! Echter we hebben op dit moment nog te weinig deelnemers, wat houdt je tegen? Geef jezelf UITERLIJK KOMENDE VRIJDAG op en kom meedoen! Leer jezelf én je netwerkgenoten beter kennen. 

Bij de start op 24 maart krijgen we een inspirerende en interactieve workshop waarbij we aan de slag gaan met eigen vraagstellingen. Daarna worden er groepjes gevormd die gebaseerd zullen zijn op regionale bereikbaarheid, ervaring en belangstelling. In de tussenliggende maanden ligt de actie, invulling en contact-momenten bij de deelnemers zelf. 

We gaan dus kennis uitwisselen en werken aan persoonlijke kwaliteiten en ontwikkeling. Jij bepaalt zelf waar en hoe hoog je de lat legt. Niets hoeft en alles mag, dat maakt dit traject zo waardevol, want er komt altijd iets uit! Meld je dus nu aan!!

Verkiezing Top50 Bouwvrouwen 2020

Ook dit jaar stelt Cobouw de Top50 Bouwvrouwen samen en Bouwnetwerk wil jullie graag stimuleren om op deze lijst terecht te komen en jullie zichtbaar te maken! Ken of ben jij een vrouw die duurzaamheid hoog in het vaandel heeft? Die jouw bedrijf diverser heeft gemaakt? Die hét verschil maakt? En een echt voorbeeld is voor de sector? Meld jezelf of haar dan nu aan! 

Dit jaar is er een award voor de Bouwvrouw van het Jaar en een award voor het Talent van het Jaar. Vanuit Bouwnetwerk zal onze voorzitter Nathal Bakker deelnemen in de jury zodat de zichtbaarheid van Bouwnetwerk en jou als lid groter wordt! Bouwnetwerk zal echter niemand nomineren, dat moeten jullie zelf doen!

Lees meer: Cobouw-zoekt-bouwvrouw-van-het-jaar-2020

Meld je aan: Aanmelding Top50 Bouwvrouwen 2020

F*ck die onzekerheid

Dit humoristische, interactieve theatercollege gaat over die onzekerheid die kan leiden tot enorm perfectionisme of vluchtgedrag. 

Dat vrouwen er meer last van hebben dan mannen, en hoe dat dan komt, en over hoe dat in ons brein werkt. Met veel vaart, muziek en video en een zee van herkenbaarheid gaat Vréneli, de interactie aan met het publiek. Entertaining en leerzaam, met concrete tips om het vanaf morgen anders te doen.

Ons prikbord

Vergeet niet dat wij op de site een prikbord hebben dat je te allen tijde kunt gebruiken voor een bericht aan alle leden. 

Zojuist is er een nieuw bericht geplaatst dat interessant voor je kan zijn.

Misschien weet je van een vacature of zoek je een paar geinteresseerden om samen een project op te zetten? Laat het het netwerk weten.
Ben je nieuw in ons netwerk dan kun je je voorstellen via het prikbord maar nog leuker vinden wij het wanneer je ons een vlog stuurt (1 à 2 minuten, max 200MB) naar communicatie@bouwnetwerk.net

Check regelmatig of er nieuwe berichten zijn, het is de moeite waard.

 
 

CONTACT
secretaris@bouwnetwerk.net

  Linkedinlogo

WWW.BOUWNETWERK.NET