Indien dit bericht niet goed zichtbaar is, klik dan hier.
Bouwnetwerkbeeldmerk
WEBINAR EN NIEUWE VLOG april 2020
hoofdfoto

9 juni, webinar 'is circulariteit coronaproof'

We kunnen weer (virtueel) samenkomen en velen van jullie hebben zich al aangemeld voor de interactieve seminar met Copper8 op dinsdag 9 juni! Er is geen deelname limiet en ook introducées zijn welkom! 

Een duurzame doorbraak bereik je alleen als je de belangen van alle betrokkenen begrijpt en kan samenbrengen aldus Copper8. Noor Huitema zal ons antwoord geven op vragen als 'hoe kan je geld verdienen in een circulair scenario, hoe implementeer je circulariteit optimaal, is circulariteit coronaproof' of 'waar moeten bestaande kaders herzien worden'.

Deze pauze biedt je de kans om voor je klant of je bedrijf de mogelijkheid te bekijken het post-Covid over een andere boeg te gooien en tegelijkertijd je mede BNW'ers weer eens te horen en te zien. Meld je aan!

Heb je je aangemeld, dan krijg je dichter bij de datum een link voor deelname.

Vlog van Monice Janson

Deze keer neemt Monice Janson, typografisch ontwerper ons mee in haar werk.

Blijf Bouw-netwerken.

Tot in ieder geval na de zomer zullen we elkaar niet fysiek ontmoeten en dat is best lang voor ons doen.

Precies daarom hebben wij een start gemaakt met het rondsturen van korte vlogs, waarin leden laten zien waar ze mee bezig zijn, bezig waren of wat zij weer hopen op te pakken in de nabije toekomst.

Laat je zien en horen en stuur ook jouw vlog in naar communicatie@bouwnetwerk.net . Hij hoeft maar 1-2 minuten te duren met een maximale grootte van 200MB.

Bedenk dat wij allemaal nieuwsgierig zijn naar hoe iedereen deze tijd ervaart en jouw vlog maakt je zichtbaar voor iedereen.

 
 

CONTACT
secretaris@bouwnetwerk.net

  Linkedinlogo

WWW.BOUWNETWERK.NET