Indien dit bericht niet goed zichtbaar is, klik dan hier.
Bouwnetwerkbeeldmerk
VOLGENDE STAP mei 2020
hoofdfoto

Blijf Bouw-netwerken.

Tot in ieder geval na de zomer zullen we elkaar niet fysiek ontmoeten en dat is best lang voor ons doen.

Precies daarom hebben wij een start gemaakt met het rondsturen van korte vlogs, waarin leden laten zien waar ze mee bezig zijn, bezig waren of wat zij weer hopen op te pakken in de nabije toekomst.

Laat je zien en horen en stuur ook jouw vlog in naar communicatie@bouwnetwerk.net . Hij hoeft maar 1-2 minuten te duren met een maximale grootte van 200MB.

Bedenk dat wij allemaal nieuwsgierig zijn naar hoe iedereen deze tijd ervaart en jouw vlog maakt je zichtbaar voor iedereen.

Vlog van Stephanie Samson

Deze keer een vlog van een werkdag van Stephanie Samson, hoofd inkoop en contractmanagement bij het waterschap en tenderstrateeg energiesector.

8 september, Fietstour Delft

Nu de beperkende maatregelen steeds meer worden versoepeld denken wij dat de fietstour door Delft gewoon als gepland doorgang kan vinden.

Zoals elk jaar belooft het weer inspirerend, interessant en gezellig te worden zeker nu wij voor het eerst sinds Maart weer fysiek samen komen. Dat jullie er net zoveel zin in hebben als wij blijkt wel uit de grote hoeveelheid aanmeldingen. Leuk!

Excursie eind September

Frankrijk is vanaf deze week weer open en dat vinden wij HEEEEL goed nieuws. 

Dit jaar willen we namelijk Lille bezoeken, prachtige noord-franse stad in ontwikkeling en bovendien designcapital 2020. 

Omdat meer zaken dan alleen het opheffen van de reisrestricties bepalen of een excursie in interessante vorm plaats kan vinden hakken wij eind deze maand definitief de knoop door over de bestemming én over de vorm.

Aan jullie animo om mee te gaan ligt het in ieder geval niet, er is nog maar een enkel plekje vrij!

Doorstart Programma Persoonlijke Ontwikkeling

In verband met het coronavirus is ons Programma Persoonlijke Ontwikkeling helaas nooit opgestart.
Dit willen we eind oktober heel graag weer oppakken! 

Natuurlijk met degene die zich al hebben opgegeven (en die krijgen een separate mail van ons), maar er kunnen zich ook nog nieuwe deelnemers aanmelden.
Wat was ook al weer de bedoeling? Kennis en ervaring delen met andere dames uit het netwerk. In tweetallen of met meerdere, de keuze is aan jullie. Met anderen bereik je meer dan alleen, is dan ook het motto. 

We organiseren twee plenaire bijeenkomsten: één 29 oktober 2020 en één in april 2021. 
Bij de start krijgen we een inspirerende en interactieve workshop waarbij we aan de slag gaan met eigen vraagstellingen. In de tussenliggende maanden ligt de actie, invulling en contact-momenten bij de deelnemers zelf.
Tijdens de eerste bijeenkomst worden kleine, regionale groepjes (twee tot maximaal 4 dames) gevormd en die zoeken zelf naar een vorm die past bij de interesse en wensen. Om een beeld te geven: de afgelopen twee jaar zijn lunchgesprekken op basis van een bepaald vraagstuk geweest, zijn er kennisgesprekken met externe sleutelpersonen gevoerd, zijn cases uitgewerkt die met elkaar besproken zijn of is er gewoon kennis gedeeld over alles wat ter tafel kwam. Gebleken is dat 2-3 tussentijdse contactmomenten al heel veel oplevert.

In PPO gaan we dus kennis uitwisselen en werken aan persoonlijke kwaliteiten en ontwikkeling. Waarbij de invulling en actie voor een groot deel bij jezelf en je teamgenoten ligt. 
Daardoor bepaal je zelf waar en hoe hoog je de lat legt. Niets hoeft en alles mag, dat maakt dit traject zo waardevol, want er komt altijd iets uit! 

Als je als interesse hebt je alsnog aan te sluiten meld je dan hier aan.   

Cobouw Award uitgesteld tot nader order

De Cobouw verkiezing van de Top50 Bouwvrouwen 2020 is tot nader order uitgesteld. 

Nathal Bakker zou namens Bouwnetwerk zitting nemen in de jury. Zodra er meer bekend is over nominaties en uitreiking laten wij het weten.
In de tussentijd kun je je kandidaat blijven opgeven.

 
 

CONTACT
secretaris@bouwnetwerk.net

  Linkedinlogo

WWW.BOUWNETWERK.NET