Indien dit bericht niet goed zichtbaar is, klik dan hier.
Bouwnetwerkbeeldmerk
LAATSTE NIEUWS VOOR DE VAKANTIE juli 2020
hoofdfoto

Fietstour Delft, aanvullend nieuws

Ons 1e Corona-proof event op 8 september brengt ons BNW'ers samen én in beweging tijdens deze fietstour door Delft.
Het thema is Duurzaam wonen op alle schaalniveaus. Van een testlab (The Green Village) naar uitvoering:miniatuur (Tiny houses), naar maatje groter nieuwbouw (Schoemakers Plantage) en volledig district (Kabelfabriek).  

Er hebben zich maar liefst 45 leden aangemeld en omdat we best in meerdere kleinere groepen de route kunnen rijden is er voor iedereen plaats.
Omdat we genoeg tijd en ruimte willen hebben voor Corona aanpassingen maar eigenlijk natuurlijk voor jullie interesse en vragen, starten we eerder. 14:30 

Heb jij je aangemeld en laat je de fietstour toch liever aan je voorbij gaan, meld je dan AF alsjeblieft. En geef ook vooral aan of je een eigen fiets meeneemt, dat zou namelijk fijn zijn. En dan weten wij waar we aan toe zijn.

NIET op excursie met elkaar

De knoop is doorgehakt we gaan dit jaar niet op buitenlandexcursie. Het coronavirus houdt ons tegen. De berichten over versoepeling van de beperkingen worden afgewisseld met hernieuwde lockdowns in Europese steden door opleving van het virus.

Zolang er geen definitieve remedie of vaccin is kunnen wij geen verantwoordelijkheid nemen voor een buitenlandreis met Bouwnetwerk.

Het samenstellen van een aantrekkelijk programma waarin ongeremd plaats is voor kennisoverdracht én vernieuwing van de netwerkcontacten is onder deze omstandigheden niet mogelijk op de manier waarop we dat gewend zijn. JE INSCHRIJVING IS MET DEZE ANNULERING KOMEN TE VERVALLEN.

Als vervanging organiseren we een Netwerkdag ('van 9 tot 9') op vrijdag 25 september waarin we alles waar wij voor staan samen laten komen. 

Netwerk dag 25 september

Nieuw voor in je agenda: Netwerkdag vrijdag 25 september de hele dag!

Het plannen van een buitenlandexcursie kunnen we in de huidige onzekere wel/niet oplaaiend-virus-tijden niet  verantwoorden MAAR: we hebben een alternatief bedacht.

Kernwoorden: Vrolijk, serieus, veel deelnemers, smakelijk, interessant, netwerk.

We hebben zelf enkele ideeën maar schroom niet ons te laten horen wat jij deze dag aan bod wil laten komen.

Het wordt 1 volledige netwerkdag waarin we in kleine, over de dag wisselende, groepjes ons gaan verdiepen als netwerk. Informatief, persoonlijk, rechtdoende aan je kennis en proactief. Alles in een setting waarin veel contact met elkaar is met een zo klein mogelijk besmettingsrisico. 

Meld je aan! (LET OP je aanmelding voor de buitenland excursie is vervallen en geldt NIET voor deze bijeenkomst).. We zullen jullie kort van te voren vragen het triageformulier in te vullen en op de dag zelf ons aan alle geldende corona overheidsmaatregelen houden. 

 

Vlog van Stanzi Winkel

Deze week de vlog van Stanzi Winkel, sinds maart 2020 lid van Bouwnetwerk.. en projectmanager en adviseur bij Procap

Laat je zien!

Er zijn al meerdere vlogs voorbij gekomen de afgelopen maanden en hoe leuk waren die!

Dit is een mooie kans jezelf en je werk aan het netwerk te laten zien ook nu we beetje bij beetje weer het thuiswerken aan het afbouwen zijn.

Maakt niks uit want eigenlijk is het altijd interessant om een kijkje te krijgen in de keuken van een collega lid.

Is het moeilijk? Nee. Kost het even wat tijd. Ja, dat natuurlijk wel. Is het leuk om te doen? Absoluut!
Dus wat let je om een filmpje van 1-2 minuten te maken en max 200mb. We kijken naar je uit!

Live stream Cobouw Award uitreiking

Donderdagmiddag 3 september wordt de uitreiking van de Cobouw Award voor Bouwvrouw van het Jaar 2020 en Jong (vrouwelijk) Bouwtalent live gestreamed. Heb jij al iemand opgegeven??

Bericht van Nina van Arum op LinkedIn:
"Appél op mijn netwerk! Heb jij al iemand opgegeven? Als ik de inschrijvingen mag geloven zijn er "slechts" tientallen bouwvrouwen en bouwtalenten in Nederland die in aanmerking komen voor de COBOUW TOP50 Bouwvrouwen Award. Daar geloof ik niets van. Elke mooie vrouw met talent, interessant project, verworven uitdaging, bijdrage aan de sector, etc, etc, mag opgegeven worden.
Welke vrouw en aankomend talent mag hierin niet ontbreken? Taggen en opgeven via: https://lnkd.in/dGhPUfY
Ook dit jaar mag ik 3 september als juryvoorzitter en samenwerkingspartner vanuit  de prijs overhandigen aan de bouwvrouw van het jaar & het talent van het jaar.

Samen met Nathal Bakker Stichting Bouwnetwerk en Aukje Kuypers van Kuijpers (als bouwvrouw 2019) in de jury en onder begeleiding van Marije de Leeuw van Cobouw gaan we dit 3 september via livestream bekend maken.

Wij maken vrouwen (en rolmodellen) zichtbaar. Nodig? Ja.
De vorige twee verkiezingen hebben zoveel nuttige en waardevolle ontwikkelingen met zich mee gebracht!"

Nina schreef daar al eens een blog over. https://lnkd.in/d-bq8pR

 
 

CONTACT
secretaris@bouwnetwerk.net

  Linkedinlogo

WWW.BOUWNETWERK.NET