Indien dit bericht niet goed zichtbaar is, klik dan hier.
Bouwnetwerkbeeldmerk
NIEUWSBRIEF september 2020
hoofdfoto

Netwerkdag Tilburg 25 september

De netwerkdag begint aardig vorm te krijgen.

We beginnen de netwerkdag met een bezoek aan de LocHal in de Tilburgse Spoorzone. De LocHal is winnaar van de Publieksprijs 2019 die BNA jaarlijks uitreikt voor het gebouw met ‘de meeste maatschappelijke meerwaarde’. In iedere bibliotheek zijn verhalen te vinden, maar de LocHal in Tilburg vertelt zélf een verhaal.

In de middag krijgen wij in 3 groepen een rondleiding door de gemeente over en door de spoorzone die volop in ontwikkeling is en die in 2030 klaar moet zijn. 

Alles wordt in het werk gesteld om een programma te maken in een setting waarin veel contact met elkaar is met een zo klein mogelijk besmettingsrisico. We zullen jullie kort van te voren vragen het triageformulier in te vullen en op de dag zelf ons aan alle geldende corona overheidsmaatregelen houden. 

In verband met de corona maatregelen kunnen wij max 35 leden faciliteren op deze dag.
Tegelijkertijd willen wij je aanmoedigen je op de wachtlijst te zetten. Bij de fietstour Delft is gebleken dat er veel laatste moment  verkoudheidafzeggingen waren. De kans dat uiteindelijk iedereen die zich opgegeven heeft mee kan doen is zeer groot.

Leden survey; Bouwnetwerk 2.0

Bouwnetwerk 2.0 - waar wil jij naartoe?
Het bestuur van Bouwnetwerk wil graag weten welke behoeften er leven onder onze leden. Aan welke wordt nu voldaan en welke verdienen naar jouw mening meer aandacht. Dit gaat ons helpen de strategie voor de komende paar jaar beter vorm te geven.

Binnenkort mailen wij jullie een link naar een survey. Wij zullen jullie vragen een paar vragen te beantwoorden waarmee wij in kaart willen brengen welke behoeften jullie met je lidmaatschap vervuld willen zien.

Wij hopen op een grote respons zodat de strategie voor de komende jaren ook echt netwerkbreed gedragen wordt.

Terugblik fietstour Delft

We hadden er even op moeten wachten maar dan heb je ook wat! Wat een Corona-proof, inspirerende en ook nog gezellige middag hebben we gehad tijdens de fietstour in Delft.
Met een groep van uiteindelijk dertig leden zijn we duurzaamheid in de woningbouw op alle schaalniveaus gaan ondervinden.

Vanuit het oude stationsgebouw eerst richting Tiny Houses, daarna naar de Schoemakersplantage, voor de Nul-Op-de-Meter huizen en tot slot naar de Kabelfabriek waar woningen, pleinen en Delftse bedrijvigheid worden samengebracht in een nieuw district aan de Schie. Een spannende ontwikkeling die we in de toekomst zeker weer zullen bezoeken.

Foto's van de zeer geslaagde fietstour zijn, na inloggen, te vinden op de site bij agenda/terugblikken.

Cobouw Award uitreiking

3 september jl is de Cobouw Bouwvrouw van het Jaar gekozen. 
Winnaars zijn: Yolanda van Rijswijk, Dura Vermeer, Bouwvrouw 2020 en Suze Gehem,  Co-founder De Groene Grachten, Rooftop Revolution and Green Light District, Talent van het jaar 2020.

Bouwnetwerk was in de persoon van onze voorzitter Nathal Bakker vertegenwoordigd in de jury en heeft zo een duidelijke stem gehad in de nominaties en keuze voor de uiteindelijke winnaars.

Vlog van Sandra Risseeuw

Deze week 'werken tijdens Corona'. Vlog van Sandra Risseeuw, architect en circulair bouwen adviseur bij SA Design

We kijken naar je uit! Stuur ook je vlog in!

We kijken naar je uit. Er zijn al meerdere vlogs voorbij gekomen de afgelopen maanden en hoe leuk waren die!

Maar ook zonder vlog hopen we dat jullie elkaar blijven opzoeken en ontmoeten, digitaal of telefonisch. Ons netwerk stikt van waardevolle kennis en intelligentie. Maak daar gebruik van!

Een vlog is een mooie kans jezelf en je werk aan het netwerk te laten zien zeker nu we nog veel langer thuiswerken.

Het altijd interessant om een kijkje te krijgen in de keuken van een collega lid.

Is het moeilijk? Nee. Kost het even wat tijd. Ja, dat natuurlijk wel. Is het leuk om te doen? Absoluut!
Dus wat let je om een filmpje van 1-2 minuten te maken en max 200mb. We kijken naar je uit!

 
 

CONTACT
secretaris@bouwnetwerk.net

  Linkedinlogo

WWW.BOUWNETWERK.NET