Indien dit bericht niet goed zichtbaar is, klik dan hier.
Bouwnetwerkbeeldmerk
EINDE JAAR NIEUWS december 2020
hoofdfoto

Nieuwjaar 2021

We vieren de opening van ons nieuwe jaar volledig online deze keer, en hoe!

Quaranteambuilding.. jawel je leest het goed. Er gaat flink genetwerkt worden deze maand! Daar zijn wij nu eenmaal enorm aan toe, net zoals we weer met elkaar willen lachen, verwonderen, oplossen en verbinden. Allemaal vanuit je eigen huis maar niet minder dichtbij. In teams van 4 personen gaan we de strijd met elkaar aan via creatieve doe-opdrachten, breinbrekende escape games, prikkelende audio rondes en meer van dit lekkers. Creativiteit, lef en humor worden beloond. 

Hierna presenteren wij met trots ons jaarprogramma 2021, dat zoals altijd gevarieerd, informatief, origineel en van echte Bouwnetwerk kwaliteit is.
Vervolgens stellen wij onze nieuwe voorzitter en commissaris Marketing aan jullie voor want we moeten helaas afscheid nemen van Nathal Bakker en Stephanie Samson.

En tenslotte vieren we de overwinning met de hele groep en proosten we op een mooi, gezond en contactvol nieuw jaar!

Reserveer een rustig plekje voor jezelf met voldoende proviand voor deze uitgebreide Bouwnetwerk ontmoeting. Er is geen limiet op het aantal deelnemers, geef je op, het beloofd ontzettend leuk te worden.

nieuw lid, najaar 2020

Wederom kunnen wij een nieuw enthousiast lid welkom heten!

Mariska Keuskamp, beleidsadviseur bij Gemeente Den Haag.

Mariska heeft zich inmiddels uitgebreid voorgesteld op ons prikbord.

Welkom en hopelijk tot snel ziens!

Terugblik jaar 2020

Een netwerkjaar vol verrassingen, dat was 2020. Oude wegen vroegen om nieuwe oriëntatie en we bleven elkaar vinden.

Kijk mee.

Terugblik webinar H2Oooohhh

'Mooi verhaal, dank je!', 'wat een informatief verhaal, dank!', dit waren enkele van de reacties op de chat naar aanleiding van de webinar over waterbeheer gegeven door Ilka Tánczos senior adviseur waterveiligheid bij Rijkswaterstaat. 

Met heldere sheets voerde Ilka ons langs de geschiedenis van het nederlandse waterbeheer en de huidige uitdagingen rond droogte en wateroverlast. Overstromingsgevaar komt niet zozeer uit zee, waar een mogelijke springvloed ons kan overspoelen maar ook weer wegtrekt, maar vooral uit de rivieren die aanzwellen en hun overtollige water kwijt willen over de oevers. Droogte doet ons veenland irreversibel inklinken waardoor het land zelf geen water meer opneemt én de bodemdaling bouwkundige uitdagingen oplevert voor bestaande bebouwing.  Hieronder de ppt.

Ook de Zoom-netwerkborrel was een succes. In kleine groepjes van 4 personen konden we even met elkaar bijpraten en lachen. Voor nu een prima alternatief, maar hopelijk snel weer in het echt!

Bouwnetwerk profiel uitgebreid

De specificatievelden van het Bouwnetwerk profiel zijn onlangs uitgebreid.

Je doet ons een groot plezier wanneer je de wijzigingen aanpast aan jouw situatie. Mocht het erbij inschieten, geen probleem. In Januari zullen we een belronde doen om je te helpen de ontbrekende gegevens aan te vullen. Ga ná inloggen naar mijn account.

Fijne feestdagen!

Weer een totale lockdown met thuiswerken, gesloten scholen en forse beperkingen voor de feestdagen. 

We wensen jullie een gezond jaareinde en kijken ernaar uit iedereen weer te ontmoeten online en op den duur weer in het echt!

 
 

CONTACT
secretaris@bouwnetwerk.net

  Linkedinlogo

WWW.BOUWNETWERK.NET