Indien dit bericht niet goed zichtbaar is, klik dan hier.
Bouwnetwerkbeeldmerk
EEN NIEUW BEGIN januari 2021
hoofdfoto

21 januari Nieuwjaarsbijeenkomst

We vieren de opening van ons nieuwe jaar volledig online deze keer, en hoe!

Quaranteambuilding.. jawel je leest het goed. Er gaat flink genetwerkt worden deze maand! Daar zijn wij nu eenmaal enorm aan toe, net zoals we weer met elkaar willen lachen, verwonderen, oplossen en verbinden. Allemaal vanuit je eigen huis maar niet minder dichtbij. In teams van 4 personen gaan we de strijd met elkaar aan via creatieve doe-opdrachten, breinbrekende escape games, prikkelende audio rondes en meer van dit lekkers. Creativiteit, lef en humor worden beloond.
De (externe) organisator nodigt ons via DEZE ZOOMLINK uit deel te nemen. 

Hoe meer deelnemers hoe leuker dus meld je aan!
Introductie van het spel: 15.30

Programma 2021

Nog even en het wordt onthuld, het Bouwnetwerk programma 2021. 

Nadat we ons hebben ondergedompeld in de wervelende online nieuwjaarbijeenkomst kun je er eens goed voor gaan zitten, rustig thuis zonder erdoorheen babbelende medeleden en met vol zicht op je eigen scherm. Behoorlijk saai als ik het zo lees maarrr gelukkig is ons nieuwe programma dat niet!

Bestuurswissel

Deze Januari nemen we afscheid van onze voorzitter Nathal Bakker en bestuurslid programma Stephanie Samson.

We gaan hen node missen maar weten dat we goede kandidaten hebben gevonden om de komende jaren mee voort te kunnen. Tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst zullen zij aan jullie voorgesteld worden.

PPOP

Persoonlijk Professioneel Ontwikkelings Programma (PPOP), met elkaar, voor elkaar en door elkaar.

De afgelopen jaren hebben we ervaring opgedaan met het mentorprogramma PPOP. Dit jaar hebben we ervoor gekozen om dit programma in een nieuw, passender jasje te steken. De contacten zijn niet alleen gebaseerd op professionele ervaring, maar ook op belangstelling en regionale bereikbaarheid. Hiermee bevorderen we de tussentijdse contactmomenten.

We organiseren twee bijeenkomsten: één in maart en één in november. Bij aanvang krijgen we een inspirerende en interactieve workshop waarbij we aan de slag gaan met eigen vraagstellingen. In de tussenliggende maanden ligt de actie, invulling en contact-momenten bij de deelnemers zelf.

We gaan dus kennis uitwisselen en werken aan persoonlijke kwaliteiten en ontwikkeling. Jij bepaalt zelf waar en hoe hoog je de lat legt. Niets hoeft en alles mag, dat maakt dat dit traject tot nu toe als zo waardevol wordt ervaren, want er komt altijd iets uit!

Graag aanmelden vóór 14 februari.

Goede voornemens en dergelijke

Hoe positief we dit nieuwe jaar ook willen benaderen, het blijft heftig weer een lockdown. 

We hopen dat jullie opnieuw een evenwicht hebben kunnen vinden tussen werk-thuis-kinderen-vrije tijd en dat je tijd hebt gevonden je te laven aan ons kerstcadeau. Alle titels verhaalden over kracht en flexibiliteit, precies waar wij vrouwen goed in zijn. Wat mij betreft was het een inspirerende basis voor nieuwe energie en een goed gesprek. Laten we dat gebruiken wanneer we elkaar weer zien het komende jaar. Voor nu wensen wij jullie in ieder geval alvast HAPPY NEW YEAR!

Bouwnetwerk profiel uitgebreid

De specificatievelden van het Bouwnetwerk profiel zijn onlangs uitgebreid.

Je doet ons een groot plezier wanneer je de wijzigingen aanpast aan jouw situatie. Mocht het erbij inschieten, geen probleem. In Januari zullen we een belronde doen om je te helpen de ontbrekende gegevens aan te vullen. Ga ná inloggen naar mijn account.

 
 

CONTACT
secretaris@bouwnetwerk.net

  Linkedinlogo

WWW.BOUWNETWERK.NET