Indien dit bericht niet goed zichtbaar is, klik dan hier.
Bouwnetwerkbeeldmerk
FIJNE ZOMER! juni 2021
hoofdfoto

Excursie Eindhoven -VOL-

24 en 25 september gaat onze tweedaagse excursie naar Eindhoven, de designhoofdstad van Nederland. Een populaire bestemming: In een paar dagen tijd zijn alle plaatsen betaald en dus vergeven. Mocht je op de wachtlijst willen komen te staan dan kun je mailen naar voorzitter@bouwnetwerk.net. Je hoeft nog niet te betalen totdat zeker is dat er een plaats voor je vrij is gevallen. 

Op Strijp S en Strijp T zijn veel interessante projecten gerealiseerd en in ontwikkeling. Maar Eindhoven biedt meer! Je hoort alle ins en outs van recente projecten en krijgt presentaties van wat nog staat te gebeuren. We hebben een prettig afwisselend programma waarbij je kunt leren, ontspannen en netwerken. De overnachting is in Domus Dela (foto), de winnaar van de BNA publieksprijs!

Terugblik fietstour Groningen

De fietstour in Groningen op 25 juni was een groot succes. Het was fijn om elkaar eindelijk weer eens live te ontmoeten! Maar ook om zoveel experts te ontmoeten en interessante projecten te bekijken.

In drie groepjes fietsten we eerst naar BuildinG waar drie sprekers ons inwijdden in het onderzoek naar aardbeving- en klimaatbestendig bouwen. De tweede etappe leidde naar de Energy Academy Europe. Ook hier werken wetenschap en bedrijfsleven samen, maar dan aan innovatie op het gebied van energie. Etappe 3 leidde ons naar het Ebbingekwartier, een voormalige bedrijfs/fabriekslocatie, die wordt herontwikkeld tot levendige woonbuurt. Op de Grote en de Nieuwe Markt kregen we drie toelichtingen over het spectaculaire culturele centrum Forum, over de upgrading van de oostelijke binnenstad en in de toekomstige foodmarket in gebouw Merckt. We sloten de afwisselende en inspirerende tour af met een borrel aan de voet van het Forum.

Foto's en een uitgebreid verslag van de fietstour zijn, na inloggen, te vinden op de site onder agenda

Oproep idee├źn voor 2022

Ook voor 2022 willen we een mooi programma samenstellen, met input van alle leden. Dus hebben jullie een interessant project of thema dat jullie willen agenderen, laat het ons weten!

Aan het einde van de zomer wordt het programma voor het komende jaar al samengesteld, dus dit is hét moment voor alle Bouwvrouwen om ideeën aan te dragen, voor een workshop, fietstoer, lezing, rondleiding, projectbezoek, kijkje in de keuken van of meerdaagse excursie. Of misschien ook heel iets anders?

In het kader van participatie willen we jullie intensiever betrekken bij de organisatie van de BNW-events in 2022. Zin in? Laat het ons weten!

Provada 2021: BNW lunch?

De Provada, hét event om weer eens bij te praten met leden uit ons netwerk en nieuwe contacten aan te boren om zo je netwerk uit breiden! Op woensdag 27 oktober wil het Bouwnetwerk een lunch voor onze leden organiseren.

Wie van onze leden exposeert op de Provada en wil onze groep op 27 oktober ontvangen voor een lunch? Neem contact op met Astrid Boumans of Jacqueline Knudsen.

Fijne zomer!

De vakantie staat voor de deur, steeds meer mensen zijn gevaccineerd, de besmettingen lopen terug, de regels versoepelen, we kunnen elkaar weer veiliger ontmoeten en zijn in steeds meer landen welkom. Geniet van de zomer allemaal en tot in september!

  foto  
 

Agenda

19.05.22:

HIER AANMELDEN >

 
 
 

CONTACT
secretaris@bouwnetwerk.net

  Linkedinlogo

WWW.BOUWNETWERK.NET