Indien dit bericht niet goed zichtbaar is, klik dan hier.
Bouwnetwerkbeeldmerk
INSPIREREND NAZOMEREN augustus 2021
hoofdfoto

Diversiteit en Architectuur

Donderdag 2 september gaan we op stap met architect Lyongo Juliana en 20 leerlingen van het Lely Lyceum Amsterdam Zuidoost.

Lyongo Juliana, architect en Directeur Caribische Regio bij OZ, deed onderzoek naar en zal ons inleiden in de mate van diversiteit en inclusiviteit van de Amsterdamse architectuur. Met de meiden van het Lely Lyceum lopen we vervolgens door Amsterdam Zuidoost.
Voor de bijeenkomst zijn nog enkele plaatsen vrij. Ken je een ambitieuze Bouwvrouw die de diversiteit van ons eigen bouwnetwerk kan vergoten? Nodig haar dan gratis uit voor deze bijeenkomst.

Excursie Eindhoven - wachtlijst

24 september is het zover: we gaan naar Eindhoven. Zoals gebruikelijk is ook dit jaar onze tweedaagse excursie razendsnel volgeboekt.

Maar de ervaring leert dat er ook afmeldingen kunnen komen. Mocht je op de wachtlijst willen komen te staan,  mail dan naar voorzitter@bouwnetwerk.net. Je hoeft nog niet te betalen totdat zeker is dat er een plaats voor je vrij is gevallen. 

Nieuw lid: Helen de Baat

Helen is sinds 2017 partner / eigenaar van HWRK Housing + Facility professionals en was daarvoor bijna 10 jaar actief in diverse managementfuncties bij Deloitte.

"Ik ben een betrokken projectmanager en geef structuur, kaders en uitgangspunten, waardoor het team succesvol kan zijn. Dat het goed blijft gaan als ik weer weg ben, zie ik als mijn taak. Tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van het Bouwnetwerk heb ik online al kennis gemaakt met enkele leden. Naast kennisuitwisseling en gezelligheid ben ik lid van Bouwnetwerk geworden vanwege de interessante projectbezoeken." 

Idee├źn voor BNW-bijeenkomsten 2022?

In september steekt het bestuur de koppen bij elkaar om het Bouwnetwerk programma voor 2022 in de steigers te zetten. Jullie input is welkom!

In het kader van participatie-strategie willen we jullie intensiever betrekken bij de organisatie van de BNW-events in 2022. Werk je aan een interessant project, dat we volgend jaar kunnen bezoeken? Of wil je  een thema agenderen, laat het ons weten! Stuur je input naar communicatie@bouwnetwerk.net

Wie wordt Bouwvrouw van het jaar?

De nominaties zijn inmiddels bekend en op 30 september 2021 is de award-uitreiking Bouwvrouw van het Jaar.

De genomineerden zijn v.l.n.r. Anja Vijselaar (directeur energie WSP Nederland), Paulina Logchies (directeur Logchies Renovatie en Onderhoud) en Marieke Mentink (directeur Dura Vermeer Bouw Hengelo).
De winnaars worden op 30 september in AFAS Leusden bekendgemaakt. Deze middag kun je online bijwonen en staat in het teken van diversiteit en het stimuleren van talent. Diverse sprekers zullen met elkaar de dialoog aangaan, waaronder Bouwnetwerker Astrid Boumans. Meer weten? Bekijk hier het programma en meld je aan.

En in oktober...

...bezoeken we het stationsgebied en de LocHal in Tilburg op 12 oktober en hopen we jullie te zien op de Provada op 27 oktober. Daarover meer in de volgende nieuwsbrief.

 

  foto  
 

Agenda

29.11.22:

HIER AANMELDEN >

 
 
 

CONTACT
secretaris@bouwnetwerk.net

  Linkedinlogo

WWW.BOUWNETWERK.NET