Indien dit bericht niet goed zichtbaar is, klik dan hier.
Bouwnetwerkbeeldmerk
VOORBIJ JE BLINDE VLEK september 2021
hoofdfoto

Oproep bestuur 2022

Op 17 september heeft het bestuur zich gebogen over het programma voor 2022. Dank aan alle leden die leuke en originele ideeën hebben aangedragen. Helaas kunnen we ze niet allemaal in 2022 realiseren maar jullie input wordt zeer gewaardeerd en draagt bij aan een mooi programma. Daarnaast hebben we ook stilgestaan bij de opvolging van Katinka Fick die begin 2022 haar termijn erop heeft zitten.

Astrid Boumans zal de functie van voorzitter overnemen en we zoeken nu een bestuurslid dat de rol van secretaris op zich wil nemen. Ook organiseert elk bestuurslid een aantal bijeenkomsten, samen met een ander lid. Als dit je aanspreekt, laat het Astrid even weten via secretaris@bouwnetwerk.net.

Voorbij je blinde vlek

Samen met leerlingen van het lokale Ir. Lely Lyceum, Lyongo en Safiya Juliana gingen we op 2 september op pad en met elkaar in gesprek over wat 10 verschillende binnen- en buitenruimtes in en rond winkelcentrum de Amsterdamse Poort deden met ons.

Tijdens de wandeling vulden we een online enquete in die bij terugkomst in New Metropolis werd doorgesproken. Aansluitend stond een heerlijk Surinaams buffet klaar en kletsten we nog samen door hoe wij de dingen anders zagen, “Voorbij je blinde vlek”. Zie voor meer foto's het verslag

Spoorzone Tilburg

Op 12 oktober bezoeken we de Spoorzone in Tilburg. Tot 2009 zat hier de hoofdwerkplaats Tilburg van de NS, nu maakt het gebied een geweldige transformatie door.

Gelauwerd is de LocHal, een bibliotheek en ontmoetingsplek in de voormalige locomotievenwerkplaats. Aan weerskanten van de LocHal staan nog meer pareltjes van industriële architectuur, deels al ontwikkeld en gerestaureerd, soms nog in de rauwe staat en met tijdelijke gebruikers.
We krijgen presentaties van de gemeente Tilburg over de hele Spoorzone en van Ector Hoogstad Architecten over Mindlabs in Hal 70, pal naast de LocHal, en we maken een wandeling door de spoorzone.
De inschrijving is gesloten, maar als je op de wachtlijst staat, maak je kans toch mee te kunnen. Ingeschreven en kun je toch niet mee? Meld je dan af, liefst zo spoedig mogelijk en uiterlijk 9 oktober.
Organisatie: Katinka Fick en Jacqueline Knudsen

Late afzegging > 15 euro!

Helaas komt het vaak voor dat er bij onze events op het laatste moment afzeggingen komen en mensen van de wachtlijst dan ook niet meer kunnen komen. Gevolg: minder deelnemers en geld- en voedselverspilling.

Daarom vragen we een tegemoetkoming in de kosten van 15 euro wanneer je later dan 3 dagen van te voren afzegt. Dus: kun je niet naar Tilburg, meld je dan uiterlijk 9 oktober af! Dan kunnen we anderen een kans geven alsnog mee te gaan, en/of kunnen we de catering bijtijds het juiste aantal deelnemers doorgeven.

LinkedIn bedrijfspagina BNW

Sinds kort is de bedrijfpagina van Bouwnetwerk weer geactiveerd op LinkedIn. Die biedt meer mogelijkheden dan de groepspagina.

Bij de oude groepspagina was het niet mogelijk om vanuit Bouwnetwerk berichten te plaatsen, dat kon alleen vanuit je persoonlijke account. We verzoeken daarom alle leden zich aan te sluiten op de nieuwe bedrijfspagina van BNW op LinkedIn en de pagina ook te volgen.
Tip: Je kunt Bouwnetwerk nu ook in je LinkedIn-bericht taggen.

Wie wordt Bouwvrouw van het jaar?

De nominaties zijn inmiddels bekend en op 30 september 2021 is de award-uitreiking Bouwvrouw van het Jaar.

De genomineerden zijn v.l.n.r. Anja Vijselaar (directeur energie WSP Nederland), Paulina Logchies (directeur Logchies Renovatie en Onderhoud) en Marieke Mentink (directeur Dura Vermeer Bouw Hengelo).
De winnaars worden op 30 september in AFAS Leusden bekendgemaakt. Deze middag kun je online bijwonen en staat in het teken van diversiteit en het stimuleren van talent. Diverse sprekers zullen met elkaar de dialoog aangaan, waaronder Bouwnetwerker Astrid Boumans. Meer weten? Bekijk hier het programma en meld je aan.

Contributieverhoging

Ongelofelijk: Al meer dan 10 jaar is de contributie van ons netwerk ongewijzigd. We organiseren zo'n 10 events per jaar en met de stijgende kosten zien we ons genoodzaakt een verhoging door te voeren van 10 euro.

De contributie per 1 januari 2022 wordt 195 euro per jaar en als je geen automatische afschrijving hebt wordt het 205 euro per jaar.

Provada: brunch

Noteer vast in je agenda: op donderdag 28 oktober organiseert Bouwnetwerk samen met DWIRE (Dutch Women in Real Estate) en Gebiedsontwikkelaar AM een brunch op de Provada.

Binnenkort volgt een uitnodiging hiervoor. Meer informatie? Neem contact op met Astrid Boumans of Jacqueline Knudsen.

  foto  
 

Agenda

29.11.22:

HIER AANMELDEN >

 
 
 

CONTACT
secretaris@bouwnetwerk.net

  Linkedinlogo

WWW.BOUWNETWERK.NET