Indien dit bericht niet goed zichtbaar is, klik dan hier.
Bouwnetwerkbeeldmerk
NIEUWE ENERGIE november 2021
hoofdfoto

Stress is gezond

Op 9 november geeft Daphne van Roon van de Federatie een workshop 'Stress is gezond, veerkrachtig omgaan met stress'.

De bijeenkomst vindt plaats bij SVP Amersfoort in het kader van het Persoonlijk Professioneel Ontwikkelings Programma en is bedoeld voor de deelnemers hieraan. In 2022 wordt PPOP opnieuw aangeboden.
Organisatie: Maartje Brand en Marjon Mors

Bouwnetwerk op de socials

Sinds kort is de bedrijfpagina van Bouwnetwerk weer geactiveerd op LinkedIn. Hierop worden berichten gepost vanuit BNW en bouwnetwerkers. Ook is er op whatsapp een groep gevormd waarop je berichten die je op linkedin plaatst door kan geven, waardoor we sneller op elkaar kunnen reageren.

Sluit je aan op de nieuwe bedrijfspagina van BNW op LinkedIn en volg de pagina ook. Je kunt via de QR code ook onze linkedinpagina eenvoudig doorgeven aan anderen.
Meer informatie via Monice Janson

Terugblik excursie Tilburg

Op 12 oktober hadden wij een inspirerende middag in Tilburg.  Na presentaties over de ontwikkeling van de Spoorzone en over het MindLabs gebouw maakten we een wandeling door het gebied in ontwikkeling.

O.l.v. Joep Frenken en Jop Verweel van de gemeente Tilburg en Suzanne Naus en Chris Arts van Ector Hoogstad ging de route langs nieuwe bouwlocaties en oorspronkelijke NS gebouwen die deels getransformeerd worden voor nieuwe bestemmingen als horeca, cultuur en ontspanning.
Kijk op de website voor een uitgebreid verslag met foto's.

Welkom Marieke Winter

In oktober heeft Marieke Winter zich aangesloten bij ons netwerk. Ze is manager exploitatie / business development bij Draaijer+partners.

"Ik ben een verbinder tussen stenen en mensen. Naast uitbreiding van mijn netwerk wil ik bij Bouwnetwerk mijn kennis delen op gebied van levensduurdenken, pps, dbfmo, exploitatiemanagement en verandermanagement."

Save the date: 20 januari 2022

Tijdens de Nieuwjaarbijeenkomst in Bluecity Rotterdam wordt het jaarprogramma gepresenteerd, krijgen we een toelichting en rondleiding door Superuse Studios en genieten we van een Italiaans buffet.

Meer informatie en aanmelden via de website

Organisatie: Monice Janson en Jacqueline Knudsen

Provada: netwerken met Dwire

Op de Provada was er op 28 oktober een levendige ontmoeting tussen Dutch Women in Real Estate, kortweg Dwire, en Bouwnetwerk.

Van beide netwerken waren ruim 10 personen aanwezig. In een dik uur zijn vele ervaringen uitgewisseld en nieuwe contacten gelegd.
Dank aan AM door de ontvangst met lekkere brunch. Meer weten?

Welkom Marieke Mulder

In oktober was ze voor het eerst met ons mee naar Tilburg, en meteen heeft ze zich aangesloten bij Bouwnetwerk: Marieke Mulder, directeur van Holthuis Beheer in Apeldoorn. 

Marieke Mulder heeft een brede achtergrond in de bouw, van interieur tot stedenbouw. Met Holthuis Beheer is ze onlangs een nieuwe weg ingeslagen naar vastgoedbeheer en ontwikkeling.

25 november: Energierijk Den Haag

Op donderdag 25 november geven Frans Deeleman (programmadirecteur Energierijk Den Haag) en Perica Savanovica (lector gebouwde omgeving aan de Avans Hogeschool) een beschouwende en inhoudelijke presentatie over de energietransitie in Den Haag.

Frans en Perica vragen ons mee te denken met bepaalde vraagstukken zoals: ‘Hoe zouden wij bepaalde aspecten van het proces oppakken?' en ‘Welke risico’s zien wij?’ In subgroepen gaan we die vragen met elkaar bespreken.
Van 15.30 tot 19.00 uur in Schlemmer, Lange Houtstraat 17 in Den Haag. Inschrijven via de groene button hieronder.
Organisatie: Katincka Fick en Monice Janson

  foto  
 

Agenda

2.10.22:

HIER AANMELDEN >

 
 
 

CONTACT
secretaris@bouwnetwerk.net

  Linkedinlogo

WWW.BOUWNETWERK.NET