Indien dit bericht niet goed zichtbaar is, klik dan hier.
Bouwnetwerkbeeldmerk
FIJNE FEESTDAGEN & GOED 2022 december 2021
hoofdfoto

Speerpunten Bouwnetwerk 2022

We kijken uit naar een nieuw en mooi jaar voor het Bouwnetwerk waarin we meer van elkaar gaan horen en zien.
Meer betrokkenheid bij het Bouwnetwerk en meer zichtbaarheid zijn onze speerpunten die zijn voortgekomen uit jullie reactie op de Bouwnetwerk strategie 2021-2024.

Dit komt onder meer tot uiting in een betere begeleiding van
van introducées en nieuwe leden door onze buddies. Meer externe zichtbaarheid via bouw- en social media en events als Provada en Bouwvrouw van het Jaar. Leren van elkaar via intervisie en spiegelen. En meer participatie door samen bijeenkomsten te organiseren.

Welkom Maria Piels

Ze maakte kennis met Bouwnetwerk tijdens de bijeenkomst Diversiteit & Architectuur in Amsterdam en heeft zich nu aangesloten bij het Bouwnetwerk: Maria Piels.

Ze werkt als architect bij Inbo aan grootschalige woningbouw en onderwijsgebouwen. Daarnaast werkt Maria als freelancer aan verschillende projecten.

Workshop Omgaan met stress

De workshop 'Stress is gezond, veerkrachtig omgaan met stress' was zeer geslaagd. Op 9 november deelden Bouwnetwerkers onder begeleiding van Daphne van Roon van de Federatie hun ervaringen met stresssituaties en hoe hiermee om te gaan.  

Deze inspirerende bijeenkomst was tevens de afsluiting  van het Persoonlijk Professioneel Ontwikkelings Programma. In 2022 wordt PPOP opnieuw aangeboden. Dank aan Maartje Brand en Marjon Mors en SVP voor de goede organisatie!
Kijk op de website voor een verslag met foto's.

Welkom Antoinette Remmers

Antoinette maakte kennis met ons tijdens de excursie in de Spoorzone in Tilburg en heeft zich onlangs aangesloten bij het Bouwnetwerk.

Bij de Remmers Bouwgroep in Tilburg is Antoinette als commercieel directeur verantwoordelijk voor de PR. Remmers Bouwgroep is actief in woningbouw en projecten in de sport, zorg- en industriële sector. 

Terugblik 2021 (video)

Een netwerkjaar vol verrassingen, dat was 2021. Nu eens online, dan weer live, we bleven elkaar vinden. Kijk mee:

Nieuwjaarsbijeenkomst

We hopen van harte onze nieuwjaarbijeenkomst op 20 januari te kunnen laten doorgaan in Bluecity Rotterdam. Afhankelijk van de coronamaatregelen vervroegen we de bijeenkomst en starten met een Italiaanse lunch. We presenteren vervolgens een mooi jaarprogramma en krijgen een toelichting en rondleiding door Superuse Studios over Bluecity.

En als het echt niet kan, dan verzinnen we een alternatief programma online. Let op je mail en op de website voor het laatste nieuws over deze feestelijke start van 2022. Meer informatie en aanmelden hieronder of via de website.

Organisatie: Monice Janson en Jacqueline Knudsen

 
 

CONTACT
secretaris@bouwnetwerk.net

  Linkedinlogo

WWW.BOUWNETWERK.NET