Indien dit bericht niet goed zichtbaar is, klik dan hier.
Bouwnetwerkbeeldmerk
NIEUWJAARSBIJEENKOMST 2022 januari 2022
hoofdfoto

Nieuwjaarsbijeenkomst 31 januari 2022

Wat we vreesden is werkelijkheid geworden: de nieuwjaarsbijeenkomst kan niet doorgaan op 20 januari. Omdat we elkaar toch heel graag fysiek ontmoeten, hebben we een optie genomen op 31 januari van 12.00-17.00 uur bij Blue City. Met spanning wachten we de persconferentie van 25 januari af.

Voor introducees is de feestelijke nieuwjaarsbijeenkomst extra interessant, omdat de opkomst hier vaak het grootste is en omdat het jaarprogramma wordt gepresenteerd.
Mocht de live bijeenkomst op 31 januari niet kunnen doorgaan, dan doen we die middag een online nieuwjaarsbijeenkomst van 16.00-18.00 uur, met een bijzondere verrassing voor de deelnemers thuis.
LET OP: inschrijvingen voor 20 januari vervallen. Iedereen dient zich dus (opnieuw) in te schrijven voor 31 januari. Jullie ontvangen vandaag ook een separate mail over de inschrijving. Organisatie: Monice Janson en Jacqueline Knudsen

Participeer ook in Bouwnetwerk!

Voor de buitenlandexcursie en de ontwikkeling van een BNW-app, nodigen we Bouwnetwerkers uit die hier met elkaar tijd en energie in willen steken. Laat je invloed gelden, deel je ideeën en knoop nieuwe contacten aan!

Een van de speerpunten van de strategie in 2022 is het vergroten van de participatie van de deelnemers van het Bouwnetwerk. Dat verdiept bestaande relaties en genereert nieuwe contacten binnen BNW. Zo is er al een kascommissie en een Spiegeltijdcommissie.
Voor de buitenlandexcursie 2022 en voor de ontwikkeling van een app, waarmee we sneller en beter met elkaar kunnen communiceren, zoeken we nu enthousiaste dames, die hieraan mee willen werken. We denken aan ca 4 personen per commissie.
Meer weten? Neem contact op met Sara Caris voor de excursiecommissie of Monice Janson voor de app.

Welkom Andrea!

Een nieuw jaar en meteen een nieuw lid! Enkele van ons hebben haar al gesproken tijden de workshop Omgaan met stress in november vorig jaar bij SVP: Andrea Fernandez.

Andrea is als stedenbouwkundige en gebiedsontwikkelaar werkzaam bij SVP in Amersfoort. Ze is in Spanje opgeleid en wil haar netwerk uitbreiden. Ze brengt Bouwnetwerk een internationale blik, energie en verse ideeën.

Start inschrijving events 2022

Tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst wordt het jaarprogramma bekendgemaakt, waaraan we met enthousiame hebben gewerkt. Na die bijeenkomst staan alle events ook op de website en kun je gaan aanmelden.

Van toekomstbestendig en groen bouwen, via Nieuwegein en Rijswijk naar transformatie en persoonlijke verdieping, het komt allemaal aan bod.
De kracht van ons netwerk zit in de vele interessante ontmoetingen per jaar, altijd ontspannen, van hoog niveau en informatief. Meld je snel aan na de nieuwjaarsbijeenkomst!

Nieuwe statuten en deelnemersvoorwaarden

In december 2021 tekende voorzitter Katinka Fick bij de notaris in Den Haag de nieuwe statuten van het Bouwnetwerk. In het verlengde ervan zijn ook deelnemersvoorwaarden en een Huishoudelijk reglement opgesteld en door het bestuur bekrachtigd.

Aanleiding is de in juli 2021 aangepaste Wet Bestuur en Toezicht Rechtspersonen. De WBTR zorgt ervoor dat de regels voor o.a. stichtingen en  verenigingen beter aansluiten op de huidige regels voor NV’s en BV’s.
De drie documenten zijn als bijlage bij deze nieuwsbrief gesloten en zijn ook via de website te downloaden (rechtsonder in footer).

 

 
 

CONTACT
secretaris@bouwnetwerk.net

  Linkedinlogo

WWW.BOUWNETWERK.NET