Indien dit bericht niet goed zichtbaar is, klik dan hier.
Bouwnetwerkbeeldmerk
VOORUITBLIK OP 22 februari 2022
hoofdfoto

Events 2022: geef je op!

Met trots presenteren we weer een gevarieerd en inspirerend programma. De events die Bouwnetwerk dit jaar organiseert, staan nu op de website. Na inloggen kun je je inschrijven. Wees er snel bij!

De film van het Jaarprogramma is tijdens ons event in BlueCity vertoond. Voor hen die er niet bij waren of wie nog een keer wil kijken, volg deze link naar de film.

Bouwnetwerk in BlueCity

Gelukkig trotseerden veel Bouwvrouwen op 31 januari storm Corrie en kwamen bijeen in BlueCity Rotterdam voor een inspirerende Bouwnetwerkmiddag, de eerste van 2022.

Na een toast op een inspirerend Bouwnetwerkjaar 2022, en een biologische lunch was het woord aan Jan Jongert van Superuse Studios, zelf gevestigd in BlueCity. Hij hield een inspirerend pleidooi voor versnelling van de circulaire bouw. 
 Bouwnetwerk voorzitter Katinka Fick gaf aansluitend haar afscheidsspeech en onze nieuwe voorzitter Astrid Boumans schoof haar secretarisfunctie door aan Manon Witbraad. Na vertoning van de jaarprogrammafilm sloten we met Rotterzwamballen deze feestelijke bijeenkomst af. Op de website staat een verslag met foto's. Meer foto's na inloggen.

Bestuurswisseling

Tijdens de Nieuwjaarsbijeenkomst namen we afscheid van onze voorzitter Katinka Fick. Ze heeft drie jaar in het bestuur gezeten en was in 2021 onze gedreven voorzitter. Veel dank voor je tomeloze inzet!

Astrid Boumans neemt de voorzittershamer over van Katinka, na twee jaar secretaris en in 2021 ook vice-voorzitter te zijn geweest.
Manon Witbraad treedt toe tot het bestuur en is onze nieuwe secretaris. Monice Janson blijft verantwoordelijk voor de marketing, Sara Caris voor de penningen en Jacqueline Knudsen voor de communicatie van Bouwnetwerk. Op de website staan de bestuursambities.

Participeer ook in Bouwnetwerk!

Voor de buitenlandexcursie en de ontwikkeling van een BNW-app, nodigen we Bouwnetwerkers uit die hier met elkaar tijd en energie in willen steken. Laat je invloed gelden, deel je ideeën en knoop nieuwe contacten aan!

Een van de speerpunten van de strategie in 2022 is het vergroten van de participatie van de deelnemers van het Bouwnetwerk. Dat verdiept bestaande relaties en genereert nieuwe contacten binnen BNW. Zo is er al een kascommissie en een Spiegeltijdcommissie.
Voor de buitenlandexcursie 2022 en voor de ontwikkeling van een app, waarmee we sneller en beter met elkaar kunnen communiceren, zoeken we nu enthousiaste dames, die hieraan mee willen werken. We denken aan ca 4 personen per commissie.
Meer weten? Neem contact op met Sara Caris voor de excursiecommissie of Monice Janson voor de app.

  foto  
 

Agenda

2.10.22:

HIER AANMELDEN >

 
 
 

CONTACT
secretaris@bouwnetwerk.net

  Linkedinlogo

WWW.BOUWNETWERK.NET