Indien dit bericht niet goed zichtbaar is, klik dan hier.
Bouwnetwerkbeeldmerk
SPRING IS IN THE AIR maart 2022
hoofdfoto

Workshop Stadshuis Nieuwegein

Er zijn nog enkele plaatsen vrij voor de workshop op 7 april in Nieuwegein! We gaan in groepen brainstormen over het Stadshuis en de directe omgeving.

Zowel het marktplein naast het Stadshuis als het Atrium in het Stadshuis kunnen beter benut worden. Daarom gaan de deelnemende Bouwnetwerkers, na een inleiding door de betrokken wethouder en architect, manieren en ideeën bedenken waarop je dit voor elkaar zou kunnen krijgen. Meer informatie . Introducees zijn ook welkom.

Organisatie: Judith Willemsen, Jacqueline Knudsen en Manon Witbraad

Versterk jij de excursiecommissie?

Voor de BNW buitenlandreis op 23-25 september 2022 zoekt de excursiecommissie versterking!

We nodigen enthousiaste Bouwnetwerkers uit die hier met elkaar tijd en energie in willen steken. Laat je invloed gelden, deel je ideeën en knoop nieuwe contacten aan!
Meer weten? Neem contact op met Sara Caris

Welkom Dorte en Eveline!

Dorte Kristensen (l) en Eveline Vinkenborg (r) waren tijdens het event in BlueCity voor het eerst bij Bouwnetwerk en hebben zich meteen aangesloten.

Beide dames zijn architect, Dorte Kristensen is directeur bij Atelier PRO architecten in Den Haag, een breed bureau met veel ervaring in scholen, multifunctionele, culturele en zorginstellingen. Eveline Vinkenborg heeft een eigen bureau in Amsterdam en is onlangs een samenwerking aangegaan met Sara Caris uit ons netwerk: Spatie Architectuur & Interieur. Welkom allebei!

Spiegeltijd@BNW van start

Op 8 maart is bij SVP architecten in Amersfoort Spiegeltijd@BNW van start gegaan, het als zeer waardevol ervaren persoonlijk ontwikkelingsprogramma voor en door Bouwnetwerkers.

Marjon Mors en Maartje Brand deden de aftrap en legden de deelnemers diverse mogelijkheden en een succesformule voor hoe ze het programma kunnen invullen. Vijf regionale groepen rond Zwolle, Rotterdam, Utrecht, Amsterdam en Midden-Nederland gaan zelf bijeenkomsten plannen om samen te ‘spiegelen’ over persoonlijke en professionele uitdagingen.
Enthousiast en nog niet aangemeld? Mail Marjon Mors en Maartje Brand.

Poll: hoe wil jij communiceren met BNW?

Bouwnetwerk organiseert zo'n 10 events per jaar. Hoe wil jij communiceren en in contact blijven met Bouwnetwerkers buiten die bijeenkomsten om?

In het kader van vernieuwing van de website danwel het ontwikkelen van een app, zijn we benieuwd naar jullie communicatiebehoefte binnen ons netwerk. Daarom het verzoek: Vul de poll in (2 vragen) via deze link s.v.p!

Welkom Barbara en Sophie!

Twee architecten uit Amsterdam meldden zich onlangs aan bij ons netwerk en heten we van harte welkom: Sophie Valla (l) en Barbara Dirks (r).

Barbara Dirks is architect en associate bij WRK architecten en legt zich vooral toe op tenders, conceptontwikkeling en stedenbouwkundige visies, waarbij de aandacht is gericht op thema’s als natuurinclusiviteit, circulariteit en publieke ruimte.
Sophie Valla studeerde bouwkunde in Parijs, liep stage in Nederland, en startte hier in 2010 haar eigen architectenbureau, SVA, dat is gespecialiseerd in woningbouw, CPO, bouwgroepen, zelfbouw, openbare ruimtes en lichtinstallaties.

Bouwnetwerk op website Bouwbeurs

Op Internationale Vrouwendag publiceerde Marion de Graaff op Bouwbeurs.nl een artikel over Bouwnetwerk.

Uit het artikel: Een van de belangrijkste boodschappen die het Bouwnetwerk wil uitdragen, is dat diversiteit in de bouw mooie dingen kan opleveren bij het creëren van een gezonde leefomgeving voor toekomstige generaties. Jacqueline: ‘Een vrouw in een bouwteam kijkt vanuit haar perspectief anders naar de gebouwde omgeving. Een mix is altijd beter dan een uniforme groep mensen.'

Extern netwerken: Provada

Naast interviews en artikelen zoals op bouwbeurs.nl, zoekt Bouwnetwerk extern contact en bekendheid via o.a. LinkedIn, Bouwvrouw van het Jaar en de Provada. 

Ook dit jaar willen we weer netwerken op de Provada, die plaats vindt van 14 -16 juni. Op welke manier en welke dag laten we binnenkort weten. Tip: koop een early bird ticket, drie dagen entree voor 165 euro. Na 15 april  zijn tickets 198 euro.

 
 

CONTACT
secretaris@bouwnetwerk.net

  Linkedinlogo

WWW.BOUWNETWERK.NET