Indien dit bericht niet goed zichtbaar is, klik dan hier.
Bouwnetwerkbeeldmerk
PROVADA EN FIETSTOER april 2022
hoofdfoto

Provada: netwerk brunch

Zin in een netwerkbruch bij AM op de Provada, met Dutch Women in Real Estate? Dat kan op 16 juni van 10.00 tot 11.00 uur in de RAI te Amsterdam. Tip: koop een early bird ticket, drie dagen entree voor 165 euro. Na 15 april  zijn tickets 198 euro.

Aanmelden voor de brunch via deze link. Meer informatie: neem contact op met Astrid Boumans

Fietsexcursie R'dam

Op 20 mei gaan we fietsen rond de Coolhaven en door Merwe-Vierhavens (M4H) in Rotterdam. We starten met een lunch in de Machinist en een rondleiding in het prijswinnende woningbouwproject Little C. Daarna bezoeken we op de fiets enkele projecten in M4H.

In de Machinst krijgen we een presentatie door Ruud Jan Kokke, de ontwerper van de karakteristieke hekken in het woningbouwproject Little C. Aansluitend leidt stedenbouwkundige en landschapsarchitect Cor Geluk ons door Little C. We fietsen naar het Dakpark waar we tekst en uitleg krijgen over het ontstaan, de inrichting en de technische aspecten van dit 1.200 meter lange park op 9 meter hoogte.
Daarna zal Joep van Lieshout ons inwijden in zijn project Brutus, een eigen ontwikkeling van wonen en werken rond een cultureel centrum in M4H. Architect Monica Adams ontvangt ons in het Keilepand, een vooroorlogse groente-en fruitloods die is getransformeerd tot een bedrijfsverzamelgebouw. Hier sluiten we de middag af met een borrel. 
Er is nog plek voor 2 introducees en je kunt ook nog kans maken op deelname als je op de wachtlijst staat. Meer informatie: Monice Janson

Diversity Summit

Op 1 juni vindt in AFAS in Leusden de eerste Diversity Summit plaats, toegespitst op de bouw in Nederland. Een bijeenkomst uitsluitend voor genodigden over waar de bouwsector staat als het gaat om diversiteit, inclusie en shared impact.

Tijdens een compact en interactief middagprogramma delen topvrouwen uit de bouw praktijkervaringen met concrete resultaten. Cobouw organiseert deze middag in nauwe samenwerking met vertegenwoordigers uit de bouw. In lijn met onze Bouwnetwerk doelstelling 'extern netwerken' vertegenwoordigt Astrid Boumans ons tijdens deze summit. Wil je ook mee? Neem contact met onze voorzitter!

Terugblik workshop Nieuwegein

De workshop op 7 april was een succes. Zo’n 30 bouwvrouwen hebben gebrainstormd over hoe je het Stadshuis van Nieuwegein en de directe omgeving aantrekkelijker en levendiger zou kunnen maken. Na bevlogen inleidingen door Jan Kuiper (wethouder maatschappelijk vastgoed), Guus Govaart (gebiedsmanager City) en Arjan Verboom (projectleider verbouwing Atrium Stadshuis), gingen we in vijf groepen aan de slag met diverse ruimtelijke uitdagingen in dit gebied.

Rondwandelend en schetsend ontstonden in de groepjes originele en verrassende ideeën, die aan het einde van de middag in de raadzaal aan elkaar en aan Jan Kuiper en Guus Govaart werden gepresenteerd. Een verslag in woord en beeld staat op de website.

Poll: communicatie met BNW-ers

Bouwnetwerk organiseert zo'n 10 events per jaar. Hoe wil jij communiceren en in contact blijven met Bouwnetwerkers buiten die bijeenkomsten om?

In het kader van vernieuwing van onze website en inzet van andere media, zijn we benieuwd naar jullie communicatiebehoefte binnen ons netwerk. Daarom het verzoek: Vul de poll in (1 minuut, 2 vragen) via deze link s.v.p!

Fijn paasweekend!

Maar nu eerst een lekker lang weekend. We wensen je een vrolijk pasen!

 
 

CONTACT
secretaris@bouwnetwerk.net

  Linkedinlogo

WWW.BOUWNETWERK.NET