Indien dit bericht niet goed zichtbaar is, klik dan hier.
Bouwnetwerkbeeldmerk
ROOM FOR CHANGE september 2022
hoofdfoto

Diversiteit: neem introducee mee!

Een van de speerpunten van de strategie van Bouwnetwerk is vergroting van de diversiteit in de bouw én in ons netwerk.

Een manier om dat laatste te bereiken is het uitnodigen van introducees met een achtergrond die een goede aanvulling is op de huidige samenstelling. Bijvoorbeeld uit andere sectoren in de bouw/vastgoed, met andere rollen binnen grote organisaties. Voor elke bijeenkomst reserveren we enkele plekken voor introducees. Maak daar gebruik van!

Bestuursleden gezocht

Met veel enthousiasme heeft het bestuur weer een superleuk programma voor 2023 in de steigers gezet, maar in januari zit de bestuurstermijn van voorzitter Astrid Boumans en penningmeester Sara Caris er toch echt op.

Daarom zoeken we twee nieuwe bestuursleden, die een van deze functies op zich wil nemen en samen met Monice, Manon en Jacqueline de organisatie van het netwerk op zich wil nemen. Interesse of vragen? Neem contact op met Sara of Astrid.

Met wie spiegelen we in 2023?

Wie neemt het stokje over van Marjon? Al enkele jaren organiseert Marjon Mors met Maartje Brandt de aftrap en de afsluiting van Spiegeltijd.

Spiegeltijd is een zeer gewaardeerd programma dat niet alleen de deelnemers persoonlijk verdiept, maar ook een leuke manier is om snel bouwnetwerkers beter te leren kennen. We danken Marjon voor haar inzet!
Ook waardering voor Maartje uiteraard, zij gaat ermee door. Wil je samen met haar in 2023 Spiegeltijd organiseren? Neem dan in september contact met Maartje op!

Bouwvrouw van 2022

Op 22 november worden in AFAS Leusden de Cobouw Awards uitgereikt, waaronder die voor Bouwvrouw van het Jaar. 

In de Bouwvrouw50-lijst staan de meest invloedrijke vrouwen uit de bouwsector, gebaseerd op omzet- en fte-verantwoordelijkheid. Daaruit kiest een jury de ‘Bouwvrouw 2022’. Daarbij wordt vooral gekeken naar de bijdrage aan belangrijke maatschappelijke onderwerpen, zoals veiligheid, duurzaamheid, digitalisering, diversiteit en innovatie.

Wil je erbij zijn op 22 november? Neem dan contact op met Astrid Boumans. Die dag worden ook awards uitgereikt aan een opmerkelijk jong talent én het meest duurzame bouwbedrijf.

Save the date: 19-1

Het programma voor 2023 wordt bekend gemaakt tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst, die staat gepland op 19 januari, van 14.00-20.00 uur. Noteer vast in je agenda!

Locatie: De Groene Afslag in Laren. Je kunt je ook al aanmelden!

WHAPP Boost Bouwnetwerk

Er is een Whatsappgroep, waarin je links naar je posts op LinkedIn kunt plaatsen, zodat  leden ze makkelijk kunnen zien, liken en of erop reageren.

Heb je iets geplaatst op Linkedin, dan kun je de link naar de app kopieren. Bouwnetwerk zal ook eigen posts in de app zetten. Zo zijn we nog beter op de hoogte van elkaars werkzaamheden en kunnen we je posts een boost geven.

Meedoen? app of mail Jacqueline Knudsen

  foto Groen in de gebouwde omgeving  
 

Agenda

11.10.22: GROEN IN DE GEBOUWDE OMGEVING

Baxter Building Amsterdam, Muiderstraat 1, 1011 PZ Amsterdam

HIER AANMELDEN >

 
 
 

CONTACT
secretaris@bouwnetwerk.net

  Linkedinlogo

WWW.BOUWNETWERK.NET