Indien dit bericht niet goed zichtbaar is, klik dan hier.
Bouwnetwerkbeeldmerk
BNW NIEUWSBRIEF augustus 2016
hoofdfoto

Bijeenkomst op de pier

8 september is onze volgende bijeenkomst, op de pier in Scheveningen. Je bent welkom vanaf 16u, om 16.30 start het programma.

De heren Willem Gaymans en Jasper Stam, respectievelijk directeur en projectontwikkelaar van Kondor Vastgoed zullen ons rondleiden en uitleggen hoe ze met innovatieve ideeën de pier in Scheveningen weer tot een trekpleister hebben weten te maken.

Na de rondleiding gaan we borrelen en barbecueën met prachtig uitzicht. Er is nog plek dus als je je nog niet hebt aangemeld kan dat alsnog. Ook introducees zijn welkom, we hebben nog steeds de ambitie om te groeien en te verjongen!

Meld je aan op de website

Programma 2017

Binnenkort vergadert het bestuur over het thema en programma voor 2017. Als je graag een interessante projectlocatie wil (laten) zien of een leuk idee hebt voor een van onze bijeenkomsten horen we dat graag. De bijeenkomst helpen organiseren mag maar is geen must. We horen graag van jullie via secretaris@bouwnetwerk.net

Bouwkennis Jaarbijeenkomst 2016

Bouwkennis nodigt het Bouwnetwerk uit voor de Jaarbijeenkomst 2016 met als thema “Megatrends in de Bouw”.

Er wordt vanaf 12u een lunch voor ons georganiseerd, daarna vindt de Jaarbijeenkomst plaats. Na het programma is er een netwerkborrel. De locatie voor de Jaarbijeenkomst is Theater de Kom in Nieuwegein. Je kan je aanmelden via deze link

 
 

CONTACT
secretaris@bouwnetwerk.net

  Linkedinlogo

WWW.BOUWNETWERK.NET