Indien dit bericht niet goed zichtbaar is, klik dan hier.
Bouwnetwerkbeeldmerk
BNW NIEUWSBRIEF september 2016
hoofdfoto

Terugblik: The Next Adventure

Op donderdag 8 september verzamelden 35 leden van  Bouwnetwerk bij de entree van de Pier in Scheveningen, het enige gebouw in Nederland dat op het water staat.

De Pier is sinds 2015 weer in gebruik en heeft een nieuwe look & feel gekregen, maar zit ook nog boordevol nostalgie. Op de Pier Zuid heeft dhr Stam van Kondor Wessels Vastgoed ons mee terug genomen naar het ontstaan van de Pier en aan de hand van sprekende beelden de ontwikkeling van de Pier laten zien. De presentatie werd gevolgd door een rondleiding met een sneak-preview van de hotelkamers die in aanbouw zijn. Door te denken in mogelijkheden en het creëren van kansen is de Pier een inspirerende en innovatieve plek geworden.

De bijeenkomst werd afgesloten met een gezellige BBQ op de Pier, waar we genoten van een mooie zonsondergang.

Tip van een van de leden: Op Uitzendinggemist is een interessante aflevering van Andere Tijden te vinden over o.a, de Pier via deze link

Ledenadministratie

Via deze weg willen wij een ieder oproepen de persoonlijke gegevens aan te passen in onze ledenadministratie wanneer deze wijzigen.

Dit kan een adreswijziging zijn, een andere werkgever of een nieuw mailadres of telefoonnummer.

Voor ons is het belangrijk dat we onze leden kunnen bereiken en op de hoogte kunnen houden van de nieuwsberichten van Bouwnetwerk.

Op de website kun je nadat je hebt ingelogd de gegevens aanpassen. Tevens nodigen wij je uit om, indien je dat nog niet hebt gedaan, een foto te uploaden. Het ledenbestand is alleen toegankelijk voor leden en het is fijn om een gezicht te hebben bij de namen, zo leren we elkaar goed kennen!

Een alternatief is een mail te sturen aan secretaris@bouwnetwerk.net met de gewijzigde gegevens, dan verwerken wij ze in de ledenadministratie.

Alvast dank voor de moeite!

Excursie renovatieproject galerijflats Amstelveen

Het is mogelijk om deel te nemen aan de excursie renovatieproject galerijflats, georganiseerd door Triflex.

Klik hier voor de toelichting en aanmelding.

Vacatures: Chantal van Tatenhove (Triflex) heeft diverse vacatures op het prikbord geplaatst, vacature Architectenbezoeker en vacature Sales manager

Next move: PATCH22

Op 15 november a.s staat alweer het laatste event van het jaar gepland. We brengen een bezoek aan het hoogste houten gebouw van Nederland, een innovatieve ontwikkeling in Amsterdam Noord.

Een gebouw dat nu bestemd is om in te wonen maar wat gaat er in de toekomst komen? Tom Frantzen en Claus Oussoren, de architecten van het project, hebben Patch 22 ontworpen als een gebouw dat ruimte laat voor veranderingen met toepassing van duurzame basisoplossingen en zullen hun filosofie toelichten. We krijgen een korte presentatie en een rondleiding in het gebouw en mogen een kijkje nemen in de woning van Claus.

Na afloop is er gelegenheid om bij te praten en te netwerken met uiteraard lekkere drankjes en hapjes! Meld je aan via onze website.

 
 

CONTACT
secretaris@bouwnetwerk.net

  Linkedinlogo

WWW.BOUWNETWERK.NET