Indien dit bericht niet goed zichtbaar is, klik dan hier.
Bouwnetwerkbeeldmerk
BNW NIEUWSBRIEF oktober 2016
hoofdfoto

Terugblik Excursie Berlijn

De buitenlandexcursie naar Berlijn was een groot succes. Een weekend lang hebben we genoten van een bijzondere stad vol historie, hedendaagse stedenbouwkundige ontwikkelingen en interessante woonwijken.

Te voet, op de fiets en per bus hebben we veel gezien en veel gehoord over de stad Berlijn en haar geschiedenis. Met dank aan de goede organisatie van Marleen Vink, Birgit Hopff, Els Franken en Merel Bakker was het een zeer geslaagd weekend. Binnenkort volgt op de site een uitgebreid verslag met foto’s.

Terugblik Bouwkennis Jaarbijeenkomst

In Theater de Kom heeft de Bouwkennis Jaarbijeenkomst plaatsgevonden. Bouwkennis benaderde het Bouwnetwerk om hierbij aanwezig te zijn. Lees verder op de website. Daar vind je ook de links om de presentaties van de Jaarbijeenkomst en een aantal visiedocumenten van Bouwkennis te downloaden.

Nieuwe penningmeester gezocht!

Het bestuur van het Bouwnetwerk is aan vernieuwing toe! Wij zoeken een nieuwe penningmeester om Hester Wessels op te volgen.

Je hebt geen diepgaande kennis van financiën nodig maar enige affiniteit met cijfers is wenselijk. Naast het opstellen van de begroting en jaarrekening organiseer je samen met de andere bestuursleden de bijeenkomsten.

Als je interesse hebt of eerst meer wilt weten over deze functie, stuur een bericht naar secretaris@bouwnetwerk.net of bel of mail met een van de bestuursleden.

Next move: PATCH22

Op 15 november a.s staat alweer het laatste event van het jaar gepland. We brengen een bezoek aan het hoogste houten gebouw van Nederland, een innovatieve ontwikkeling in Amsterdam Noord.

Een gebouw dat nu bestemd is om in te wonen maar wat gaat er in de toekomst komen? Tom Frantzen en Claus Oussoren, de architecten van het project, hebben Patch 22 ontworpen als een gebouw dat ruimte laat voor veranderingen met toepassing van duurzame basisoplossingen en zullen hun filosofie toelichten. We krijgen een korte presentatie en een rondleiding in het gebouw en mogen een kijkje nemen in de woning van Claus.

Na afloop is er gelegenheid om bij te praten en te netwerken met uiteraard lekkere drankjes en hapjes! Meld je aan via onze website.

Nieuwjaarsbijeenkomst – save the date!

2017 lijkt nog ver weg maar voor je het weet sta je het nieuwe jaar alweer te vieren! Om alvast in je agenda te zetten: 27 januari is de nieuwjaarsbijeenkomst van het Bouwnetwerk

Zoals gewoonlijk maken we tijdens deze bijeenkomst het programma bekend voor het nieuwe jaar. De locatie houden we nog even geheim maar hou de nieuwbrief en de website in de gaten.

 
 

CONTACT
secretaris@bouwnetwerk.net

  Linkedinlogo

WWW.BOUWNETWERK.NET