Indien dit bericht niet goed zichtbaar is, klik dan hier.
Bouwnetwerkbeeldmerk
BNW NIEUWSBRIEF december 2016
hoofdfoto

Terugblik: Patch 22

Op 15 november hebben we een bezoek gebracht aan Patch22, een innovatieve ontwikkeling die alleen gerealiseerd kon worden met een concept dat lef, kennis en het benodigde vakmanschap combineerde. Hiervoor was grote belangstelling, super om zo een grote opkomst te zien!

Claus Oussusen, partner van Lemniskade, gaf een sprankelende presentatie over de totstandkoming van het gebouw. Lemniskade heeft met PATCH22 een energieneutraal gebouw ontwikkeld dat ruimte laat voor veranderingen. De keuze om het gebouw volledig in hout uit te voeren laat zich simpel verklaren: Hout is het enige bouwmateriaal dat telkens opnieuw door de aarde aangevuld wordt. Is de keuze voor om te bouwen met hout experimenteel? In Nederland zijn we het misschien nog niet zo gewend maar in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Scandinavië is het een volstrekt normale manier van bouwen. Het gebouw ‘ademt’ mee met de gebruiker en is zonder aanpassingen aan het casco voor velerlei doeleinden geschikt te maken, waardoor het gebouw in de toekomst zijn waarde blijft behouden.

Uiteraard mochten we ook gluren bij de buren en hebben we een aantal appartementen kunnen bezichtigen met prachtige uitzichten over Amsterdam. Na afloop hebben we nog lang geborreld bij IJkantine! Dank allen voor jullie aanwezigheid! 

Vastgoedvrouw van het jaar 2016

Op 17 november is door de jury de DWIRE Vastgoedvrouw van het jaar 2016 gekozen: Eefje Voogd - Eefje Voogd Makelaardij. Wij hebben haar gefeliciteerd namens het Bouwnetwerk en haar uitgenodigd om een van onze bijeenkomsten bij te wonen.

Eefje heeft ons hartelijk bedankt voor de felicitaties. Zij kende het Bouwnetwerk niet maar komt graag kennismaken!

Nieuwjaarsbijeenkomst 27 januari - introducees

Zoals al eerder aangekondigd is 27 januari de eerste bijeenkomst van 2017 gepland. We willen jullie vragen om ook dit keer een introducee mee te nemen.

Het afgelopen jaar hebben we 8 nieuwe leden mogen verwelkomen. De meesten zijn lid geworden nadat ze door een van onze leden zijn geintroduceerd. Dank hiervoor!
Bij deze nodigen we jullie uit om ook in 2017 geinteresseerden te introduceren zodat we als netwerk kunnen groeien. Je kan jezelf en je introducee aanmelden via de website.

Fijne feestdagen!

Dit is de laatste nieuwsbrief van 2016. Het bestuur van het Bouwnetwerk wenst alle leden hele fijne feestdagen en een mooi begin van 2017. Tot in het nieuwe jaar!

  foto Nieuwjaarsbijeenkomst 27 januari  
 

Agenda

NIEUWJAARSBIJEENKOMST 27 JANUARI

Snorfabriek, 2e Daalsedijk 14a Utrecht. De ingang van het terrein van de Snorfabriek bevindt zich tegenover 2e Daalsedijk nummer 151.

HIER AANMELDEN >

 
 
 

CONTACT
secretaris@bouwnetwerk.net

  Linkedinlogo

WWW.BOUWNETWERK.NET