Indien dit bericht niet goed zichtbaar is, klik dan hier.
Bouwnetwerkbeeldmerk
BNW NIEUWSBRIEF maart 2017
hoofdfoto

Het volgende event: Fetim

Wat speelt er op het gebied van woningdecoratie? Wat zijn de laatste trends? En hoe komen deze producten in de huizen van de Nederlandse consument? Dat gaan we ontdekken door een bezoek aan de Fetim group.

Fetim group is een internationaal bedrijf , actief in meer dan 40 landen binnen maar ook buiten Europa, gespecialiseerd in design, ontwikkeling, marketing en verkoop van bouwproducten, vloeren, woningdecoratie en sanitair.  Fetim speurt de wereld af naar de laatste trends en designs om vervolgens hun producten te ontwikkelen volgens de laatste technieken. Deze producten worden geleverd aan zowel de professionele eindgebruikers als aan retailers. Maar Fetim group is ook de partij die de afwerkingspakketten in Holland Park* levert en daarmee ook de verbinding heeft gelegd met de uiteindelijke gebruiker. We gaan op bezoek bij Fetim waar we een presentatie krijgen over het bedrijf en een rondleiding. Vervolgens zal een van de trendwatchers ons alles vertellen over de laatste ontwikkelingen op het gebied van woningdecoratie.

*Holland park is een grote woningbouwontwikkeling in Diemen van Bouwaccent B.V. en Snippe Projecten B.V.

De bijeenkomst is volgende week al! Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar, je kan je aanmelden via de website.

Terugblik Clicks en Bricks

Hans van Tellingen, mede-eigenaar van Strabo, heeft tijdens een boeiende prestatie zijn boek “#wat nou einde van de winkels” gepresenteerd. Zijn uitgangspunt is dat zolang er vrouwen zijn, winkels een bestaansrecht hebben.

Een interessante stelling om met leden van het Bouwnetwerk te bediscussiëren! De verzameling van cijfers en berichten uit de media onderbouwen het gevoel wat velen wellicht al hadden: we kunnen niet zonder winkels. Maar Hans heeft ook inzicht gegeven in de winnaars en verliezers van deze tijd. Webshops hebben wel degelijk invloed en het is de kunst ze ondersteunend te laten zijn in plaats van leidend.

Na de presentatie is de bijeenkomst afgesloten met een gezellige borrel waarbij van de gelegenheid gebruik is gemaakt nader kennis te maken met de introducees.

Als dank voor zijn presentatie zijn alle deelnemers met Hans op de foto geweest. Deze kan je terugvinden bij de terugblik op de website met alle andere foto's.

Machtiging contributie

Het is alweer lente en dus tijd voor het overmaken van de jaarlijkse contributie van Bouwnetwerk. En wat zou het toch fijn zijn als dat automatisch gaat en je ook nog eens € 10,00 korting zou krijgen! Goed nieuws: dat kan!

Dus heb je nog geen machtiging afgegeven, stuur dan een mailtje naar penningmeester@bouwnetwerk.net en je krijgt een machtigingsformulier voor de incasso toegestuurd. Vanaf volgend jaar hoef je er dan niet meer naar om te kijken en wordt de contributie automatisch geïncasseerd (die je overigens altijd weer kunt storneren indien nodig)!

Excursie 2017

Het duurt nog even voor we op excursie gaan maar de excusiecommissie is al opgericht! De dames die dit jaar de bestemming en het programma mogen bepalen zijn Danielle van Steeg, Dorothee Pape en Marjon Mors met ondersteuning van onze penningmeester Nathal Bakker.

Wij wensen de dames alvast veel voorpret. Je kan je vanaf mei aanmelden voor de excursie. De oproep hiervoor zal in de nieuwbrief verschijnen.

Connect digitaal: de website

Op het ledendeel van de website zijn extra mogelijkheden toegevoegd om elkaar sneller te vinden en meer van elkaar te weten te komen. Zo kan je meer over jezelf en je activiteiten delen en kan je andere leden als favoriet instellen.

Neem gauw een kijkje op het besloten deel van de website. Het zou fijn zijn als je meteen je gegevens bijwerkt en je een foto van jezelf plaatst zodat andere leden nog makkelijker met je connecten. De pushberichten ontvang je automatisch, als je hier geen prijs op stelt kan je dit eenvoudig uitzetten via je account.

Als je nog goede suggesties hebt voor de website horen we dit uiteraard heel graag, via secretaris@bouwnetwerk.net.

Nieuwe leden in maart

In maart hebben we weer 3 nieuwe leden kunnen verwelkomen. Dit zijn Francien van Dessel (Van der Tol BV), Anne Wagenmakers (Van der Heijden Bouw en Ontwikkeling) en Marleen Lubberding (W4Y Adviseurs). Hartelijk welkom dames!

We zien dat het aantal leden gestaag groeit en dat is goed nieuws voor het Bouwnetwerk. Verdere groei is wenselijk dus nogmaals een oproep om introducees mee te nemen naar de bijeenkomsten.

 
 

CONTACT
secretaris@bouwnetwerk.net

  Linkedinlogo

WWW.BOUWNETWERK.NET