Indien dit bericht niet goed zichtbaar is, klik dan hier.
Bouwnetwerkbeeldmerk
BNW NIEUWSBRIEF mei 2017
hoofdfoto
 

Excursie Antwerpen

Op 29 en 30 september gaan we op excursie naar Antwerpen. 

Inmiddels is het programma voor een groot deel rond en kunnen we een tipje van de sluier oplichten...naast de gebruikelijke wandel en fietstochten gaan we dit keer ook varen! En als klap op de vuurpijl gaan we ook het ondergrondse van Antwerpen verkennen... In principe is de inschrijving gesloten. Mocht je toch nog mee willen dan kunnen we kijken of dit nog lukt ( mail naar penningmeester@bownetwerk.net)

 

 

Terugblik Placemaking

Stipo helpt gemeentes, bedrijven en bewoners van een plek een fijne plek te maken. In deze workshop Placemaking leerden we over de theorie van de transformatie van anonieme plaatsen naar levendige plekken waar mensen zich thuis voelen.

Deze theorie werd na een korte introductie in de praktijk toegepast door in groepjes de straat op te gaan met de door Stipo ontwikkelde Place Game tool. Ieder groepje kreeg een plek toegewezen waarvan ze gingen scoren hoe deze plek voor hen voelde en wat de korte- en lange termijn acties zouden kunnen zijn om van deze plek een fijne plek te maken.

Bij terugkomst stonden er heerlijke Vietnamese salades en broodjes klaar. Tijdens het eten hebben de groepjes presentaties met hun bevindingen samengesteld waarna deze aan de groep werden gepresenteerd. Al met al een zeer leerzame en gezellige bijeenkomst met dank aan Stipo!

Neem een kijkje op de website voor alle mooie foto's die Maartje voor en van ons maakte!

 
 

CONTACT
secretaris@bouwnetwerk.net

  Linkedinlogo

WWW.BOUWNETWERK.NET