Indien dit bericht niet goed zichtbaar is, klik dan hier.
Bouwnetwerkbeeldmerk
BNW NIEUWSBRIEF JULI juli 2017
hoofdfoto
 

Groothandelsgebouw & netwerken

Op donderdag 14 september brengen we een bezoek aan het Groot Handelsgebouw. Een modern bedrijfsverzamelgebouw met een rijke historie.

Met zo'n 180 huurders is het Groot Handelsgebouw een kleine stad. Dé ontmoetingsplek voor nationale en internationale ondernemers én  om te netwerken. Deze keer doen we dat in samenwerking met Brinkgroep. Naast een rondleiding door het gebouw zal Brinkgroep een presentatie verzorgen met als thema “Campussen, meerwaarde of hype?”.  En na afloop is er uiteraard een borrel. Aanvang voor rondleiding: 15.00 uur.

Voor meer info en aanmeldingen, kijk op onze website!

 

Gezocht: thema's, onderwerpen en projectlocaties!

We zijn nog maar halverwege het jaar maar we denken al aan 2018. Ook voor volgend jaar willen we een leuk, interessant en afwisselend programma samenstellen. Wil jij ons daarbij helpen?

Voor de bijeenkomsten zijn we op zoek naar goede ideeën. Dat kan een bezoek zijn aan een project in uitvoering waar je aan werkt, een workshop die je graag zou willen doen maar je kan ook denken aan thema's of onderwerpen waar je graag aandacht aan zou willen besteden met de leden van het Bouwnetwerk.

25 augustus komt het bestuur bij elkaar, we ontvangen je inbreng graag voor die datum via secretaris@bouwnetwerk.net

 

Terugblik Citytour Dordrecht

Op vrijdag 23 juni verzamelde Bouwnetwerk bij het station van Dordrecht. Daar begon om 14u een wandeling door het centrum van deze stad.

Het centrum van Dordrecht kenmerkt zich door de haven, de historische panden en de afwisseling met gerenoveerde panden en nieuwbouw. De wandeling door het centrum van Dordrecht leidde ons naar het duurzaamheidscentrum Weizigt. Na een rondleiding hebben we een bezoek gebracht aan het Energiehuis, de voormalige energiecentrale die is omgebouwd tot een theater en poppodium. Na de rondleiding hebben we de bijeenkomst afgesloten met een borrel. Een uitgebreider verslag vind je op de website

 

Fijne vakantie!

De vakantietijd is voor sommigen al begonnen, voor anderen is het bijna zover.

Het Bouwnetwerk wenst iedereen zonnige en relaxte weken toe en hopelijk zien we jullie in september terug in Rotterdam en Antwerpen!

 

Excursie Antwerpen

Op 29 en 30 september gaan we op excursie naar Antwerpen. 

Inmiddels is het programma voor een groot deel rond en kunnen we een tipje van de sluier oplichten...naast de gebruikelijke wandel en fietstochten gaan we dit keer ook varen! En als klap op de vuurpijl gaan we ook het ondergrondse van Antwerpen verkennen... In principe is de inschrijving gesloten. Mocht je toch nog mee willen dan kunnen we kijken of dit nog lukt ( mail naar penningmeester@bownetwerk.net)

 

 
 

CONTACT
secretaris@bouwnetwerk.net

  Linkedinlogo

WWW.BOUWNETWERK.NET