Indien dit bericht niet goed zichtbaar is, klik dan hier.
Bouwnetwerkbeeldmerk
BNW NIEUWSBRIEF SEPTEMBER september 2017
hoofdfoto
 

Het volgende event: Groothandelsgebouw

Het eerstkomende event is op 14 september in het Groothandelsgebouw.

We hebben al een flink aantal aanmeldingen, het ziet ernaar uit dat het een goed bezochte bijeenkomst wordt met voldoende mogelijkheid om te netwerken. Een nadere beschrijving van het event vind je op de website, waar je je ook kan aanmelden tot 11 september.

 

Wederom nieuwe leden!

Het Bouwnetwerk verwelkomt nieuwe leden: Ursula Looman, werkzaam bij KWA en Siënna Veelders van Stipo.

Op de ledenpagina van de website kan je meer informatie over hen vinden en uiteraard hopen we elkaar te ontmoeten tijdens de bijeenkomsten.
De meeste dames worden lid na het bijwonen van een bijeenkomst, dus nogmaals het verzoek om dames uit je netwerk te introduceren om het Bouwnetwerk te laten groeien en te versterken.

 

Connect met het Bouwnetwerk

Zoals elk jaar was kort na de zomervakantie de jaarlijkse bestuursdag. Op deze dag worden de bijeenkomsten geëvalueerd en kijken we kritisch naar de gestelde doelen en alweer naar het volgende jaar.

Aan onze oproep voor de zomer om ideeën mee te geven is gehoor gegeven, dank hiervoor! Dit hebben we uiteraard meegenomen in de plannen voor 2018.
Een terugblik op het jaar 2017 is onderdeel van de nieuwjaarsbijeenkomst maar we hebben in ieder geval vastgesteld dat er een stijging is van het aantal leden. Dat is goed nieuws!
Een ander doel is het vergroten van de naamsbekendheid om op die manier nog meer nieuwe leden te kunnen werven. We hebben gemerkt dat LinkedIn hier een goed medium voor is. Als bestuur hebben we de actie ingezet om alle leden aan ons te linken. Hierbij aan jullie de oproep om op de berichten van het Bouwnetwerk op LinkedIn te reageren. Er is ook een (besloten) groep waar je je kan aanmelden via deze link.

 
 

CONTACT
secretaris@bouwnetwerk.net

  Linkedinlogo

WWW.BOUWNETWERK.NET