Indien dit bericht niet goed zichtbaar is, klik dan hier.
Bouwnetwerkbeeldmerk
BNW NIEUWSBRIEF OKTOBER oktober 2017
hoofdfoto
 

Terugblik Groothandelsgebouw

Donderdag 14 september waren we te gast bij de Brink Groep in het Groothandelsgebouw in Rotterdam. Een uniek gebouw dat in zijn tijd de tijd al ver vooruit was als bedrijfsverzamelgebouw.

We startten met een rondleiding, gegeven door ons lid Joyce v Sprundel en Rebecca Sigmond van het Groothandelsgebouw.

Na een warme ontvangst hebben Mirjam Keulers en Mildred Pijnenborg een presentatie gegeven over de ‘ontwikkeling van campussen’, een onderwerp waarmee zij in hun dagelijkse werk veel van doen hebben. Specifiek gingen zij in op de Campus Brightland Chemelot in Geleen. Een project dat nog volop in ontwikkeling is en groeit tot een bloeiende, inspirerende, grote campus met meerwaarde voor medewerkers, studenten, maar ook voor de stad.

Het laatste onderdeel van het programma was de borrel, welke plaats vond bij café Engels op de begane grond van het groothandelsgebouw. Ook deze werd druk bezocht en was erg gezellig.
Voor een wat uitgebreider verslag en de foto's kun je een kijkje nemen op de website.

 

Terugblik excursie Antwerpen

De excursie ging dit jaar naar Antwerpen, een stad volop in ontwikkeling. In 2 dagen hebben we heel wat geleerd over de ontwikkeling van deze stad en deze zowel boven- als ondergronds bekeken.

Op vrijdag begonnen we met een rondleiding en bezoek aan het "Eilandje", gevolgd door een boottocht door de grote haven. 's Middags was er een bezoek aan de wijk Dam, een voormalige achterstandswijk. Zaterdag hebben we per fiets een aantal ontwikkelingen bezocht met als eindpunt het culturele gebouw "Singel". In de middag gingen we ondergronds in De Ruiten, het rioleringsstelsel van de stad.

Een mooi samengesteld programma, voor het eerst voorzien van een digitaal programmaboekje dat toegang gaf tot nog veel meer informatie. Dank aan de commissie: Daniëlle van Steeg, Dorothee Pape, Marjon Mors en Nathal Bakker voor de goede organisatie en het leuke weekend.

 

Het volgende event: Omgevingscommunicatie op de Zuidas

14 november zijn we op de Zuidas met als thema omgevingscommunicatie. Voor het Bouwnetwerk een interessant thema blijkt uit het aantal aanmeldingen. Naast een leuk programma ook een mooie gelegenheid om te netwerken.

Helaas brengt de beschikbare ruimte beperkingen met zich mee dus hebben we een maximaal aantal deelnemers moeten instellen. Er staat inmiddels ook een aantal dames op de wachtlijst.

Mocht je onverhoopt niet aanwezig kunnen zijn, een vriendelijk verzoek om je (tijdig) af te melden zodat iemand anders toch nog mee kan. Afmelden kan via de website of via secretaris@bouwnetwerk.net

 

Email adressen

Om nog beter aanspreekbaar te zijn voor jullie ideeën en suggesties hebben alle bestuursleden hun eigen email adres gekregen.

De secretaris en penningmeester hadden deze al, maar ook de voorzitter en de bestuursleden verantwoordelijk voor programma en communicatie zijn nu te bereiken via voorzitter@bouwnetwerk.net, programma@bouwnetwerk.net en communicatie@bouwnetwerk.net. We hopen op deze manier nog gerichter te kunnen communiceren. Uiteraard komt je bericht altijd bij de juiste persoon als je een van ons een bericht stuurt.

 

Nieuwjaarsborrel - Save the Date!

We zijn er vroeg bij, donderdag 25 januari is de nieuwjaarsborrel, zet deze vast in je agenda. Traditiegetrouw volgt meer informatie tussen Kerst en Oud & Nieuw!

 
 

CONTACT
secretaris@bouwnetwerk.net

  Linkedinlogo

WWW.BOUWNETWERK.NET