Indien dit bericht niet goed zichtbaar is, klik dan hier.
Bouwnetwerkbeeldmerk
BNW NIEUWSBRIEF december 2017
hoofdfoto
 

Terugblik Omgeving en Communicatie

Op 14 november jongstleden waren wij te gast op de Zuidas om dieper in te gaan op het bouwen in een omgeving waar veel mensen wonen en werken.

Gastvrij werden wij ontvangen op het projectbureau Zuidas Amsterdam waar Janneke den Ouden ons vertelde over de ontwikkelingen die gaande zijn op de Zuidas en welke rol het projectbureau onder meer speelt bij de communicatie met de omgeving. Vervolgens vertelde Ilja Werkhoven (Bewuste Bouwers) ons over de werkzaamheden van Bewuste Bouwers en over de Zuidasaward die is uitgereikt aan de bouwplaats van de Goede Doelen Loterij. Vervolgens hebben wij een rondleiding gekregen van Esther Wubben (Goede Doelen Loterij) en Marco van der Veen (JP van Eesteren) op de bouwplaats en vertelden zij waarom de Zuidasaward dit jaar aan hen is uitgereikt. De middag werd afgesloten met een aangeklede borrel in ABNAMRO paviljoen Circl.

 

Nieuwe baan? Nieuw adres?

Onlangs van baan gewisseld? Verhuisd of een nieuw telefoonnummer of emailadres?

Dan willen we je vragen op het ledendeel van de website te  controleren of de juiste gegevens in ons bestand staan.
Dit maakt het voor ons makkelijk jullie te benaderen. En zo weten we ook zeker dat je de uitnodiging voor de nieuwjaarsbijeenkomt ontvangt.
Mocht het niet lukken om in te loggen dan volstaat een mail met vermelding van oude gegevens en nieuwe gegevens ook. Deze mail kun je sturen aan secretaris@bouwnetwerk.net
Alvast dank!

 

Nieuwe leden

In het najaar van 2017 hebben we vijf nieuwe leden mogen verwelkomen.

Dit zijn Maartje van den Berg (Blossom Architect), Ilse Mathijssen (MRO Studio), Mariette Broesterhuizen (Common Affairs), Roelinke de Vries (Roelienke - kleurontwerp voor corporatievastgoed) en Ellen Jooren (Brink Groep). Welkom dames!
Het profiel van de nieuwe leden zijn te vinden https://www.bouwnetwerk.net/intern/wieiswie.php.
De komst van nieuwe leden betekent een verdere groei van het Bouwnetwerk en dat is goed nieuws. Dank aan alle leden die introducees meenemen naar de bijeenkomsten.

 

Fijne feestdagen!

Dit is de laatste nieuwsbrief van 2017.

Hoewel je traditiegetrouw nog een uitnodiging van ons kan verwachten dit jaar, willen we je alvast een hele fijne kerst en een mooie begin van 2018 wensen. We ontmoeten elkaar graag op de nieuwjaarsbijeenkomst op 25 januari!

  foto  
 

Agenda

HIER AANMELDEN >

 
 
 

CONTACT
secretaris@bouwnetwerk.net

  Linkedinlogo

WWW.BOUWNETWERK.NET