Indien dit bericht niet goed zichtbaar is, klik dan hier.
Bouwnetwerkbeeldmerk
BNW NIEUWSBRIEF januari 2018
hoofdfoto
 

Happy New year!

Iedereen een gezond, gelukkig en en succesvol 2018 toegewenst, zowel privé als zakelijk. 

Het Bouwnetwerk draagt haar steentje bij met een aantal leerzame, leuke en interessante bijeenkomsten. Waar en wanneer, dat hoor je op de Nieuwjaarsbijeenkomst!

 

Nieuwjaarsbijeenkomst

25 januari is de Nieuwjaarsbijeenkomst in Bleyenburg, een nieuwe hippe locatie in het centrum van Den Haag. Traditiegetrouw maken we het programma voor 2018 bekend. Ook nemen we afscheid van onze bestuursleden Hildegard en Anneke en verwelkomen we hun opvolgers.

Als spreker hebben we Ad Dekkers uitgenodigd, binnenstadsmanager van Den Haag. Hij zal de plannen voor de komende jaren toelichten voor de mooie stad achter de duinen. Daarna is er alle gelegenheid om te netwerken onder het genot van een uitgebreid buffet.
Als je je nog niet hebt aangemeld, kan dat via de website. In verband met de catering vragen we jullie dit zo snel mogelijk te doen, liefst voor a.s. vrijdag. Introducees zijn van harte welkom! Zij betalen €15 bijdrage die ze weer als korting ontvangen op het lidmaatschap als ze besluiten lid te worden.

 

Aankondiging mentorprogramma

Het Bouwnetwerk gaat dit jaar nog meer voor je betekenen! Het jaar 2018 staat (onder meer) in het teken van groei. Groei in aantallen maar ook persoonlijke groei. Hiervoor wordt een mentorprogramma geïntroduceerd, voor en door leden van het Bouwnetwerk maar wel onder begeleiding van een externe professional!

Het Bouwnetwerk is voornemens om het netwerk en de zichtbaarheid in de markt te vergroten en te versterken. Doelstelling is om nieuwe leden te inspireren om aan te haken, zeker ook de jonge generatie, en de samenwerking met bedrijven uit de gehele bouwkolom te vergroten.

Inmiddels heb je een verdere toelichting op het mentorprogramma via de mail ontvangen en binnen een paar dagen ontvang je een mini enquete (invullen kost je 2 minuten) om het programma de juiste vorm en inhoud te geven!

 
 

CONTACT
secretaris@bouwnetwerk.net

  Linkedinlogo

WWW.BOUWNETWERK.NET