Indien dit bericht niet goed zichtbaar is, klik dan hier.
Bouwnetwerkbeeldmerk
BNW NIEUWSBRIEF januari 2018
hoofdfoto
 

Agendaverzoeken en afmelden

Om het jullie zo makkelijk mogelijk te maken ontvangen jullie agendaverzoeken van alle bijeenkomsten. Deze vind je als bijlagen in je mailbox bij deze nieuwsbrief.

 

Let op: dit is geen aanmelding maar een extra herinnering, als je wilt komen moet je je nog steeds aanmelden via de website.
Mocht je op het laatste moment toch niet kunnen komen op een bijeenkomst dan vragen we je je zo snel mogelijk af te melden. De reden dat wij dit jullie vragen is dat er bij de Nieuwjaarsbijeenkomst meer dan 15 mensen zich op het laatste moment hebben afgemeld of zonder bericht niet zijn gekomen. We kunnen dan voorkomen dat er veel eten weggegooid moet worden en onnodig kosten gemaakt worden. Van onze kant zullen wij zorgen dat jullie op tijd een reminder krijgen voor de bijeenkomst. Dank vast!

 

Workshop Stratego voor Vrouwen

Op 6 maart is de eerste inhoudelijke bijeenkomst van dit jaar in Amersfoort: de workshop Stratego voor vrouwen. Deze vindt plaats bij SVP Stedenbouw en Architectuur, het bedrijf van Bouwnetwerklid Marjon Mors. Het wordt een intensieve maar heel interessante workshop, gegeven door Monic Bührs van In Touch.

Bekijk het filmpje voor meer informatie, hier kun je je ook aanmelden. De workshop kan je nieuwe inzichten verschaffen en bijdragen aan je persoonlijke ontwikkeling, deze wordt bij organisaties ook ingezet als training. Als Bouwnetwerklid een mooie kans! Introducees zijn welkom, de bijdrage voor deze bijeenkomst is € 50.

 

Oproep commissieleden!

Volgend jaar is een lustrumjaar, het Bouwnetwerk bestaat dan 35 jaar. Om dit te vieren is een lustrumcommissie nodig, wie vindt het leuk om de feestelijkheden mee te helpen organiseren?
Ook de Buitenland excursiecommissie kan nog versterking gebruiken! Claartje Rakestraw en Eva Hermans hebben zich al aangemeld en een derde persoon is zeer welkom!

Je kunt je voor beide commissies aanmelden via secretaris@bouwnetwerk.net of spreek één van de bestuursleden aan.

 

Terugblik Nieuwjaarsbijeenkomst

In Bleyenberg in het centrum van Den Haag, vond op 25 januari de Nieuwjaarsbijeenkomst plaats.

Na een boeiend verhaal van Ad Dekkers, directeur Bureau Binnenstad van Den Haag, werd het programma van 2018 gepresenteerd. In het bestuur maakten Hildegard Assies en Anneke Jongerius plaats voor Suzanne Groenewold - Stengs (penningmeester) en Stephanie Samson (Programma manager). Nathal Bakker volgt Hildegard op als voorzitter van het Bouwnetwerk. Een uitgebreider verslag en foto's staan bij de terugblik.

Hildegard en Anneke, nogmaals dank voor jullie inzet in het bestuur van het Bouwnetwerk!

  foto  
 

Agenda

HIER AANMELDEN >

 
 
 

CONTACT
secretaris@bouwnetwerk.net

  Linkedinlogo

WWW.BOUWNETWERK.NET