Indien dit bericht niet goed zichtbaar is, klik dan hier.
Bouwnetwerkbeeldmerk
BNW NIEUWSBRIEF maart 2018
hoofdfoto
 

Terugblik Stratego voor Vrouwen

Op 6 maart waren we te gast bij SVP Architectuur en Stedenbouw, waar ons lid Marjon Mors één van de directeuren is. Hier werd door Monic Bührs van In Touch Women Resource Management de workshop Stratego voor Vrouwen gegeven.  

Monic is één van de auteurs van het gelijknamige boek. Op enerverende wijze en met veel humor heeft zij de workshop geleid en ons meegenomen in de wereld van de goden en de godinnen en de do’s and don’ts op de werkvloer. Voor een uitgebreider verslag en foto's klik door naar onze website.

 

Uitnodiging Mentorprogramma

Het mentorprogramma begint vorm te krijgen. De bijeenkomsten (de eerste is op 24 mei) zijn gepland en het programma inclusief facilitator is rond! Wel zoeken we nog een betaalbare locatie voor 24 mei in Amsterdam of Utrecht, wie denkt er met ons mee?

Iedereen die middels de enquête heeft aangegeven interesse te hebben in het programma en de leden die nog niet gereageerd hadden hebben hier een mailing over ontvangen. Je kunt je als mentee of als mentor nog aanmelden tot 4 april. Voor de zekerheid hebben we de brief als bijlage toegevoegd aan deze nieuwsbrief zodat alle informatie bekend is. Als je vragen hebt kun je deze stellen aan Stephanie Samson, programma@bouwnetwerk.net.

 

Nieuwe leden

Het Bouwnetwerk is het jaar goed begonnen met maar liefst 6 nieuwe leden! Wij heten Lieke Kranendonk (StudioLieke), Els Verpoorten (Eefje Voogd Makelaar), Fenne Roefs (Mijksenaar), Ariane Lelieveld (Studio Ariane Lelieveld), Eva Westerveld (Eva Marketing) en Susan Galesloot (Firma Stek) van harte welkom!

Zoals gebruikelijk vragen we de nieuwe leden zich bij de eerstvolgende bijeenkomst voor te stellen en kunnen we nader kennismaken. Hartelijk dank aan alle leden die door de introductie van deze dames een bijdrage hebben geleverd aan de groei van het Bouwnetwerk!

 

Contributie 2018

Vorige maand heeft elke lid de factuur ontvangen voor de jaarlijkse contributie. De meeste leden hebben deze inmiddels betaald maar helaas nog niet iedereen. De contributie hebben we hard nodig om de bijeenkomsten te bekostigen.

Als je nog niet betaald hebt, hierbij het vriendelijke doch dringende verzoek dit zo snel mogelijk te doen. Heb je vragen hierover dan kun je terecht bij onze penningmeester Suzanne Groenewold-Stengs: penningmeester@bouwnetwerk.net

 

Lustrumcommissie

In 2019 bestaat het Bouwnetwerk 35 jaar en dat is een feestje waard! Welke leden willen twee bijeenkomsten organiseren om dit te vieren? Uiteraard is het aan de commissie om te bepalen hoe dit eruit komt te zien.

Er zijn al twee enthousiaste leden die zich hebben aangemeld: Mariëtte Broesterhuizen en Francien van Dessel. We zoeken hier nog 3 leden bij zodat we totaal 5 leden hebben. In de komende maanden zal de commissie 2x overleggen met elkaar om samen met het bestuur tot een plan te komen, daarna gaat het om het verder vormgeven en organiseren van de bijeenkomsten gedurende het lustrumjaar. Als je interesse hebt kun je je aanmelden via secretaris@bouwnetwerk.net of bij één van de bestuursleden.

 

Buitenland excursie - update

De buitenlandexcursie lijkt nog ver weg maar de commissie die dit gaat organiseren is compleet. Dit jaar wordt de bestemming en het programma bepaald door Claartje Rakestraw, Lucia Hazenberg, Eva Hermans en Suzanne Groenewold-Stengs.

En dat belooft wat want Claartje, Lucia en Eva hebben al ervaring met deze commissie! De excursie vindt plaats van 28 tot 30 september. Begin mei wordt de bestemming bekend gemaakt en kun je je inschrijven voor deze excursie.

 

Volgende bijeenkomst: Psychologie van Wayfinding

Wat is wayfinding…? Elke dag hebben we er mee te maken. Je moet ergens naar toe en weet de weg niet precies, niet alleen van het ene adres naar het andere maar ook bijvoorbeeld in een gebouw of gebied. Dit gaan we ontdekken in de workshop 'Waydinding' onder leiding van ons nieuwe lid Fenne Roefs van bureau Mijksenaar.

We gaan op bezoek in de Van Nellefebriek, waar ons eerst wordt uitgelegd wat de psychologie achter wayfinding is en vervolgens gaan we zelf aan de slag op deze locatie om te ervaren wat hier allemaal bij komt kijken. Na deze workshop zullen we voortaan op een andere manier gaan kijken naar de bewegwijzering die we elke dag tegenkomen. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar! Meld je aan via de website.

 
 

CONTACT
secretaris@bouwnetwerk.net

  Linkedinlogo

WWW.BOUWNETWERK.NET