Indien dit bericht niet goed zichtbaar is, klik dan hier.
Bouwnetwerkbeeldmerk
BNW NIEUWSBRIEF april 2018
hoofdfoto
 

Terugblik: psychologie van wayfinding

Fenne Roefs van Mijksenaar heeft ons meegenomen in de psychologie van Wayfinding. Aan de hand van een presentatie, voorzien van onderbouwende filmpjes, ging zij in op de theorie en praktijk van het bedenken en toepassen van wayfinding in gebouwen en gebieden.

Zo leerden we over intuïtieve wayfind, het verschil tussen symbolen en pictogrammen en de kracht van het gebruik van licht en kleur. De workshop vond plaats in Stroom in Delfshaven, Rotterdam. Lees het hele verslag op de website

 

Kick Off Mentorprogramma

Het mentorprogramma gaat donderdag 24 mei van start.

De locatie is ook bekend: de eerste bijeenkomst zal plaats vinden in de Eendracht in Abcoude. Iedereen die zich middels email heeft opgegeven voor het programma zal eind deze week een mailing met informatie ontvangen. We hebben er zin in!

 

Volgende bijeenkomst: smart cities

We brengen een bezoek aan Utrecht om te zien hoe deze stad zich ontwikkelt als een slimme stad en omgaat met mobiliteit.

Een slimme stad is een stad waarbij informatietechnologie en het internet der dingen gebruikt worden om de stad te beheren en te besturen. Om onze steden klaar te stomen voor de toekomst is een integrale aanpak nodig op het gebied van bereikbaarheid, leefbaarheid, duurzaamheid, luchtkwaliteit, geluid, energie, gezondheid en economische vitaliteit. Er is veel te vertellen over Smart Cities zeker in combinatie met Smart Mobility. Ga verder naar de website voor het filmpje en om je aan te melden.

 
 

CONTACT
secretaris@bouwnetwerk.net

  Linkedinlogo

WWW.BOUWNETWERK.NET